Készíttettem egy összefoglaló cikksorozatot a szakértőink cikkeiből.

Első cikk amit ajánlok az Soós Viki cikke. Nagyon hasznos gyakorlatot mutat be, hogyan építsük önbizalmunkat, egy egyszerű trükkel…

Mondd bele a képedbe!

https://www.hosnok.hu/mondd-bele-a-kepedbe/

Önbizalom és önbecsülés-fejlesztés: mint láttuk, ezek az önérvényesítő, asszertív kommunikáció és a hatékony konfliktuskezelés alappillérei. Jól hangzik hogy önbizalomépítés, de mégis, hogyan kéne csinálni?

Pozsgai Nikoletta ebben a cikkében arról ír, miért fontos hogy megéljük, és kifejezzük az érzelmeinket, és hogy az elfojtott érzelmek hogyan hatnak ki a mindennapjainkra, terveinkre, céljainkra.

Miért foglalkozz az érzelmeiddel?

https://www.hosnok.hu/miert-foglalkozz-az-erzelmeiddel/

Az érzelmeink gyakorolják a legnagyobb hatást a testi-lelki közérzetünkre és ezek képezik az emberi kapcsolatokat oly gyakran megtépázó játszmák alapját is.

Mik is az érzelmek valójában?

Joó Zsuzsa cikke arra világít rá, hogy nem kell ahhoz különleges képességgel rendelkezned, hogy nélkülözhetetlen legyél a munkahelyeden.

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Mennyire vagy nehezen helyettesíthető?

https://www.hosnok.hu/mennyire-vagy-nehezen-helyettesitheto/

Aki nehezen helyettesíthető, annak az értéke és ebből adódóan az ára, azaz a fizetése is magas lesz, ráadásul őt fogják kirúgni utoljára. De mitől lesz valaki nehezen helyettesíthető?

Csapó Ida a pénzügyi tervezésről ír. Hasznos tanácsokat ad a pénzügyeidet illetőleg, mire figyelj oda? Hogyan tervezd pénzügyeidet?

SZÁMvetés, azaz hogy állsz a pénzügyeiddel?

https://www.hosnok.hu/szamvetes-azaz-hogy-allsz-a-penzugyeiddel/

Szoktál számvetést csinálni? Ilyenkor év elején ez sokat emlegetett téma, és valóban érdemes átnézned a pénzügyeidet egy évre visszamenőleg.  No, és persze meg is tervezni a következő évedet.

Készítettem egy listát, aminek mentén haladhatsz:

Borsányi Andrea ebben a cikkben arról ír, hogy hogyan tisztitsük ki a fejünket? Hasznos tipped ad a hatásos tisztuláshoz, miket kell tisztitani? Miket gyüjtögetünk? Milyen érzelmeket kapcsolunk a tárgyakhoz? Miért fontos, hogy időnként kitisztítsuk a fejünket? Ezekre a kérdésekre megkapod a választ a következő cikkben.

Tisztítsd ki a fejed: időnként dobj ki mindent!

https://www.hosnok.hu/tisztitsd-ki-a-fejed-idonkent-dobj-ki-mindent/

Ha minden egyes cetlidet, hasznavehetetlen ajándéktárgyadat, őrizgetett ruhádat, régi számládat elképzeled egy-egy csupán 10 grammos súlynak, ami rád nehezedik, mit gondolsz, hány láthatatlan kilót-tízkilót cipelhetsz így magaddal évről évre?