Annakidején, amikor először találkoztam a multi level marketinggel, igen jó képzésben volt részem. Sok olyan dolog volt, amit akkor nem tudtam elfogadni és azóta rá kellett jönnöm, hogy bizony mégis nagy igazság volt. Az egyik ilyen gondolat a problémákkal kapcsolatos, éspedig az, hogy szeressük a problémákat.

Nem csak MLM-ezőknek!

Ne ijedj meg, azért mert egy bizonyos dolgot MLM képzéseken hallasz, vagy onnan származik, azért még nagyon jól lehet alkalmazni őket az élet más területein is. Úgyhogy ha utálod az MLM-et, akkor is érdemes ezt végigolvasd.

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Félsz a problémáktól?

A problémák rettenetesnek tűnnek. Rettegünk tőlük, izzadunk, aggódunk, összeszorul a szívünk, ha rájuk gondolunk. Igen, ez természetes és érthető is, mégis érdemes elgondolkodni rajta, hogy mi viszi előre az életünket.

Mikor vannak problémáink?

Olyankor vannak problémáink, amikor valamit akarunk. Mikor készülünk valamire, készülünk valahova, vagyis, amikor valamilyen módon jobbá akarjuk tenni az életünket. Túl szép is lenne, ha minden simán menne ilyenkor. (vajon akkor is észrevennéd az értékét?) Persze ilyenkor adódnak a problémák: nincs rá elég pénz, nem enged el a főnök, nincs elég időd, és még sorolhatnám.

Akadály az álmaink előtt?

Úgy tűnik, mintha az élet akadályokat gördítene az álmaink elé. Pedig csak egész egyszerűen végig kell járni az utat. Tudvalevő, hogy semmi nincs ingyen, mindennek meg kell fizessük az árát, így a felmerülő akadályok egyszerűen csak kitartás-próbák. Vajon tényleg megéri? Ha tényleg megéri, akkor megoldod…

Miért jó a probléma?

Nos, gondolom kíváncsian várod, hogy végre eláruljam miért is kell annyira örülni azoknak a fránya problémáknak.

Tudod, hogy mit akarsz!

Először is azért mert már tudod, hogy akarsz valamit. A probléma megvilágítja előtted, hogy amit akarsz, az igenis fontos, különben fel sem merült volna semmilyen ezzel kapcsolatos gondod.

Út a megoldáshoz

Gondold csak végig: ha van egy problémád és meg is tudod nevezni, akkor az már fél siker. Miért fél siker? Mert akkor már csak a konkrét probléma megoldáson kell törnöd a fejed és nem egy egész átláthatatlan kusza elképzelésen. Tulajdonképpen a probléma (és persze az, hogy megoldod), egy rövid távú cél a hosszú távú álmaid felé vezető úton.

Hát lehet ezt nem szeretni?!

Nagy Eszter

http://mlmhogyan.com/

2 thoughts on “Problémád van? Örülj neki!”

Comments are closed.