A hét elején felhívott anyu, hogy vigyem el az okmányirodába, személyi igazolványt megújítani. Tudni kell, hogy anyámmal elindulni a sarki kisboltba, egyenlő az egész napos elfoglaltsággal: mindenkivel beszélget, eszébe jut még ez-az-amaz, aminek az a vége, hogy bejárjuk az egész várost. Természetesen az új helyszíneken újabb beszélgetőtársak akadnak, szóval ördögi körbe keveredünk.

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

A legnagyobb nyugalommal mondtam neki nemet.

Holnap Tisztánlátás Tréning lesz, és ilyenkor én egy hétig készítem magam lelkileg. Rendezgetem a gondolataimat, naponta átnézem a prezentációimat, és egyre izgatottabb leszek. Nem, ebbe a lelki felkészülésbe nem fér bele az, hogy kizökkenjek akár, csak egyetlen napra is a folyamatból.

Kicsit olyan ez, mint a várandósság: a születés időpontjához közeledve egyszerre leszünk egyre boldogabbak, és egyre feszültebbek. A szervezetünk készül a megpróbáltatásra.

Nem, holnap nem lesz számomra megpróbáltatás előadni, de gondolj csak bele, nem tartok minden nap tréninget, nem megyek minden nap előadni, sőt, nem is találkozom minden nap, a családomon kívül más emberekkel.

A holnapi nap, éppen ezért, nagyon nagy nap lesz az életemben: minden nap, amikor HősNőkkel találkozom, nagy nap, szinte piros betűs ünnep. Nagyon várom, és nagyon jó érzés. Csak ezt szerettem volna megosztani. :).

Szép hétvégét mindenkinek!

Rita

6 thoughts on “Holnap nagy nap!”

 1. Kedves Rita!
  Nincs jobb ötletem, de talán hasznos lehet ez is Neked.
  Mikor a lányom nagy feszültéggel készülődik egy nagy dolgozatra, én akkor teszem ezt, amit Neked javasolok most.
  Beleképzelem magam az Ő helyzetébe. Nyílván harcol azért, hogy a tőle telhető maximumot adja, van egy maga előtt felállított saját mércéje.
  Szerintem ezt a legnehezebb elérni- ezt Te is tudod.

  Mások már ismernek, szeretnek Téged, hisz nem is szavaztak volna bizalmat az elmenetelhez.

  De, hogy ez a belső adrenalin szintecske a jó helyére álljon, s ne szaladjon fentebb, mint neki a helye van, gondolj arra, amit ugyanilyen helyzetben másnak Te javasolnál.
  Amit én javaslok Neked, az ez.
  Amit hatékonynak gondolunk másnak, azt tegyük mi saját magunk!
  Ha nem sikerült jól megfogalmaznom, bocsi !

  De tuti, minden a helyén lesz és átmegy majd, amit szeretnél!!!

 2. Köszönöm Zsutta, ez nagyon szemléletes 🙂

  Nagyon jó érzéseim vannak a holnapi nappal kapcsolatban, ilyenkor már sosem izgulok az előadás miatt 🙂 Azért is írtam meg ezt MOST, hét elején még feszültebb voltam (nem az előadás a stresszes, hanem mindent összeszervezni… az miatt még nem vagyok nyugodt).

  Köszönjük a jókívánságokat!

 3. ja, bocsánat, a lényeg: másnak azt ajánlanám, hogy este igyon egy nagy bögre mézes tejet, és aztán aludjon egy jó nagyot 🙂 Úgyhogy én is ezt fogom tenni!

 4. Én is tréninget tartok holnap, és nagyon érdekes volt elgondolkodnom azon egy kicsit, Rita, amit írtál… Hogy hányféleképpen készülünk, tudunk jelen lenni, és hogy változik ez, ahogy aZemberLánya egyre több tréninget tart, egyre többet előad, és szerepel.

  Drukkolok nektek 🙂
  És majd meséljetek 🙂

  Szeretettel: Ida ***

 5. Már én is nagyon izgulok és várom a holnapi tréninget, és persze azt is hogy megismerkedjünk sok szeretettel Anna

Comments are closed.