Nincsenek véletlenek, de véletlenül rákerestem erre a videóra :).

Döbbenten konstatáltam, hogy hibátlan, fiatal, friss és hamvas kinézettel rendelkező lányoknak segítségre van ahhoz szükségük, hogy elfogadják, megszeressék a saját külsejüket. Miközben a videót néztem, a lányom itt volt mellettem, és 16 éves bölcsességével közölte, hogy „Ezek nem normálisak, hiszen tök jól néznek ki!”

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/


Nem kommentálom most, elgondolkodtató, felvezető bejegyzésnek szántam ezt a videót, mert egész jövő héten a külsőségekkel fogunk foglalkozni!
Addig is kellemes hétvégét :).

Keresztneved: *
E-mail címed: *

One thought on “Csodaszép lányok önbizalomhiánnyal?”

  1. Rita, a te lányod is tökjól néz ki!

    Én koleszba kerültem 14 évesen, és első félévben hirtelen nőttem 5 kilót, ezért minden héten fogyóztam, hogy megint annyi legyek, mint nyolcadikban, persze nem sikerült, mert hétvégenként visszajojóztam…

    A legtöbb tini csaj szerintem rengeteg hasonló hülyeséget csinál magával, mert nincs senki, aki elmondja, hogy ilyenkor mennyi minden változást kell elfogadni, ami TÖK NORMÁLIS. Szerintem 25 éves korig tilos lenne fogyózni, addig alapozódik meg a csontszerkezetünk, 25 után pedig már csak ritkulni tud…

    Ja, és 25 fölött már többségünk tudja, hogy a fogyókúra hízlal. Az életmód a lényeg és az egyensúly (milyen szép szó! 🙂 ).

Comments are closed.