A félelem, a kétség és az aggodalom a legnagyobb akadályai nemcsak a sikernek, de a boldogságnak is.

Milliók gondolkoznak azon, hogy szeretnének meggazdagodni, és több ezren tesznek kijelentéseket, vizualizálnak és meditálnak a meggazdagodásról. Én majdnem mindennap meditálok. Az azonban még sosem fordult elő velem, hogy amint ülök, és meditálok, vagy képeket festek lelki szemeim elé, egy halom pénz hullott volna az ölembe. Azt hiszem, azok közé a szerencsétlen flótások közé tartozom, akik kénytelenek tenni valamit a sikerért.

„A kijelentések, a meditáció és a képek felidézése kiváló eszközök, de amennyire én tudom, egyik sem hoz önmagában igazi pénzt a való világban. A való világban való tettekre van szükség a sikerhez. Miért olyan lényegesek a tettek?

Vizsgáljuk meg a gondolatokat és az érzéseket. A belső vagy külső világhoz tartoznak, A belsőhöz. Nézzük most az eredményeket. A belső vagy a külső világ részei? A külsőé.
Vagyis a tettek jelentik a „hidat” a belső és a külső világ között.
Ha a tettek olyan fontosak, vajon miért nem tesszük meg, amiről tudjuk, hogy meg kellene tennünk?
Félelemből.
A félelem, a kétség és az aggodalom a legnagyobb akadályai nemcsak a sikernek, de a boldogságnak is. Ezért az egyik legdöntőbb különbség a gazdagok és a szegények között az, hogy a gazdagok akkor is hajlandóak cselekedni, ha félnek, a szegényeket viszont meggátolja a félelem.
Sokak legnagyobb hibája, hogy mielőtt cselekednének, arra várnak, csillapuljon, vagy tűnjön el a félelem. Ezek az emberek általában mindörökké várnak.
Nagyon fontos, hogy felismerjük, nem kell megszabadulnunk a félelemtől ahhoz, hogy sikert érjünk el. A gazdag és sikeres emberek is félnek, kételkednek, aggódnak. Csak nem engedik, hogy ezek az érzések gátolják őket. A sikertelen emberek is félnek, kételkednek és aggódnak, de ők hagyják, hogy ezek az érzések megbénítsák őket.
Minthogy a szokások rabjai vagyunk, gyakorolnunk kell, hogy félelmeink, aggodalmaink, bizonytalanságunk, kényelmetlenségünk ellenére cselekedjünk, illetve, hogy olyankor is cselekedjünk, amikor nincs hozzá kedvünk.
A megvilágosodott harcos egyik legényegesebb alapelve a következő: „Aki csak azt hajlandó megtenni, ami könnyű, annak nehéz lesz az élete. Aki hajlandó megtenni, ami nehéz, annak könnyű lesz az élete.”
T. Harv Eker
Illusztráció: Tithenannis

Bátorság az MLM-hez