Élő közvetítés, egy párbeszédre alapuló, élő minitréning keretében.
A téma: A női önbecsülésünk növelése – folyamatos és nagyon hasznos elfoglaltság.
Aki kérdez: Te
Aki előad: Rita

Kérdezhetsz az önbecsülésről, az önértékelésről, és egyéb, téged érdeklő női témákról is.

A közvetítés élő volt, a felvétel hozzáférése pedig már lejárt sajnos.
Ne csüggedj, lesz még ilyen lehetőség, figyeld a leveleinket!

9 thoughts on “Hogyan növelhetjük folyamatosan az önbecsülésünket?”

 1. Zsuzsi, ez szuper ötlet, utána fogok járni, hogyan lehet itthon is ilyesmit beszerezni nagyobb tételben 🙂
  Nagyon jól éreztem magamat veletek! Köszönöm, hogy itt voltatok! :-*

 2. Én még mindig olyan jókedvű és energikus vagyok a tegnapi webinárium óta 😀
  Zsuzsi /tegnap Zsuzska06/

 3. Mire fogod használni az energiáidat Zsuzska?:)

 4. Az önbecsüléssel Brian Tracy Amerika legdrágább személyiségfejlesztő trénere is foglalkozott blogjában kb. 2 hónapja. Igaz, ez a post nem csak a hölgyeknek szól, ezért talán kicsit általánosabb.
  Az eredeti angol nyelvű írást
  http://www.briantracy.com/blog/business-success/the-six-elements-of-self-esteem-building/
  címen lehet elolvasni, és a magyar fordítást itt:
  http://www.egyszeruenmilliomos.hu/Brian_Tracy_Az_onbecsules_6_osszetevoje
  A cikk címe egyébként egy Rooswelt-i idézet: „Az önbecsülésedet nem veheti el senki a beleegyezésed nélkül!”
  Nagyon kérek mindenkit, hogy miután elolvasta az ajánlott írást, jöjjön ide vissza, mert nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy kéretlenül ide „nyomulok” és elcsalogatom a látogatókat.
  Egyszerűen arról van szó, hogy a lelki állóképesség, és gazdagság nagyon fontos eleme az önbecsülés.
  Gratulálok Ritának, amiért felvállalta ezt a korántsem hálás témát!

 5. Önbecsülés avagy elvált nők klubja vagy egyedülálló nők klubja? Nagyon sok barátnőm, ismerősöm választotta inkább hogy egyedül él, mivel kellő önbecsülése van ahhoz hogy megtegye és választja ezt inkább mint egy rossz kapcsolatot. Gyakran halljuk hogy a nőnek elfogadónak, befogadónak kell lennie és hogy szemet kell hunyni a férfiak gyarlósága felett. Nagyon fiatalon volt egy barátom, a családjában voltak alkoholisták és az anyukája azt mondta hogy neki az az elve, hogy „férfinek született, istenem, hát nem baj ha inni fog, elvégre az én férjem is iszik”. Gyakran hallom nőktől hogy a férj/barát nem engedi az öltözködést viszont más nők után nézeget. Hát itt is elkezdődik egyfajta önbecsülés dolog, ki mit enged, azt teszik vele. A múltkor egy hölgy mondta hogy ő ettől depressziós, viszont nem tesz ellene semmit. Szóval lehet szenvedni az önbecsülés hiányától de minek? Ez olyan mint a lehet élni kutya nélkül de minek mondás. Sajnos sok nő inkább benne marad egy rossz kapcsolatban mint hogy változtasson vagy próbáljon magáért is élni, tenni valamit. Ilyenkor jön az amit itt a hősnők oldalon az egyik cikkben vagy hozzászólásban olvastam, hogy a férj jön azzal, hogy a feleség nem ad magára, slampos, stb. Talán Rita írta hogy az említett hölgy ki tudott törni ebből. Nekem is volt egy ismerősöm aki csak a családnak élt, aztán benne volt egy rossz házasságban, majd végül kitört belőle, elkezdett öltözködni és az 50-es éveiben virulni. Szóval hajrá lányok!
  Másik jó önbecsülés téma, a „nem nézek ki elég jól”, vagyis vannak hölgyek akik előszeretettel keresgetik magukon a hibát, ahelyett hogy kiemelnék ami szép és dícsérgetnék magukat, azt a testrészüket ami tetszik vagy azt a képességüket ami nagyon jó.
  Nagyon tetszik a „lelki állóképesség” szókapcsolat, mert az önbizalom hiánya vagy önbecsülés hiánya tényleg a lelket rombolja.

Comments are closed.