Az előző bejegyzésemhez érkezett egyik kommentben Gaál Éva kérte, hogy meséljek azokról a módszerekről, amelyek nekem segítettek / segítenek a mumusaimat, a családi átkot megszelidíteni. Köszönöm az ötletet! Íme!

Ígérem, kellően nőcis és spirituális lesz a beszámolóm! Készíts oda inni és rágcsálnivalót magad mellé, mert hosszúnak és töménynek ígérkezik!

Asztrológia

Sokan butaságnak tarthatják, hogy higgyenek a horoszkópjukban, hogy megvizsgálják, tulajdonképpen miről is szól. Az ilyen emberektől meg szoktam kérdezni, hogy ha például a Hold képes megmozgatni az óceánok vizét, és az emberi test nagy százalékban vízből áll, akkor vajon hogyan vagyunk képesek, képesek lehetünk-e kivonni magát a vonzása alól? A horoszkóp nagyon is megmutathatja neked, hogy ki is vagy, milyen energiákat képviselsz, miben vagy jó és miben vagy gyengébb. Nem a bulvársajtóban olvasható napi előrejelzésekről beszélek, hanem a percre pontos születési adataid alapján készített képletről. Ha ez túl magas neked, már az is nagyon sokat segíthet, ha kideríted, hogy a Napjegyed mellett (hogy melyik hónapban születtél) milyen jegyben volt a születésedkor a Hold és mi az Aszcendensed, valamint hogy ezek mit jelentenek. Ha ezeknek tudatában vagy, könnyebb lesz elfogadni magadat, hiszen a bőrödből nem tudsz kibújni (és ekkor már kevésbé fog számítani mások rólad alkotott véleménye). Na és játéknak sem utolsó!

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/

Numerológia

Az asztrológiához hasonlóan energiákat képvisel, nem szabad átsiklani felette.
Egy nagyon egyszerű módszert javasolnék, ami az auráddal és így a bioenergetikával is kapcsolatban van: add össze a születési dátumod számjegyeit, kijön egy kétjegyű szám, ha azok számjegyeit is összeadod, egy egyjegyű szám lesz a vége. Ez a te fő számod. Értelmezni pedig úgy kell, hogy ha például ezek a számjegyek 25/7, akkor a 2-es, az 5-ös és a 7-es csakráidon van feladatod ebben az életedben, ezeknek a működését kell harmonizálnod. A csakrák, ha nem lennél képben, a testedben a gerinc mentén elhelyezkedő energiaközpontok, amiből összesen 7 db van.

Csakrák
Csakrák

Mindegyik más feladattal bír. Hogy mik ezek, sok jó „csakrás” szakirodalomból elolvashatod.
A módszer jelentősége megint csak abban áll, hogy ha tudod, hogy neked ezeken a csakrákon van feladatod, akkor könnyebb magadat elfogadni és felelősséget vállalni az életedért.

Aurafotó

Voltál már aurafotózáson? Számomra lehengerlő élményt nyújtott. Az aurafotó megmutatja, hogy mekkora aurád van, és hogyan működnek a csakráid a testedben. Nekem pont az a három csakra volt a legkiegyensúlyozatlanabb, amelyiknek a harmonizálása a numerológia szerint a feladatom (és ahol vannak-voltak kisebb szervi nyavajáim is) – mindezt azelőtt, mielőtt kiszámoltam volna az adataimat. No comment. Pedig egy szót sem szóltam a fotózó embernek, hogy mi a problémám, sem a számítógépnek, csak odaültem és kijött az eredmény…

Álmok

Nem, nem a nagy Álmoskönyv megfejtéseiről beszélek, hogy ha kutyával álmodsz, akkor azt jelti, hogy le fog dőlni a kéményed a háztetődről. Hanem arról, hogy a tudatalattid álmokkal kommunikál veled arról, hogy mi a probléma az életedben. A megoldást neked kell megtalálnod. Ha nagyjából nyomon követed, hogy miket álmodsz, és átgondolod, vajon mit jelenthetnek, akkor sok információhoz juthatsz általuk. Például én régebben szoktam álmodni arról, hogy valaki üldöz, ezt azt jelentette, hogy meg kell tanulnom levetni azt a kényszert, ami arra ösztönzött, hogy másoknak kiszolgáltassam magamat. Meg kell tanulni megvédeni magamat, képviselni az érdekeimet, érezni magamban az ERŐ-t. Ha ez sikerül, akkor azt fogja az álmod üzenni például, hogy van egy varázspálca a kezedben, amivel az üldözőket leállíthatod…

Feng Shui

Előttem már született néhány írás arról, hogy mennyire fontos a környezetünket energetikailag harmóniában, tisztaságban tartani, mert hatással van az életünkre. Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy sokaknak talán magas lehet a feng shui báguá térképe, nem érthetik, hogy mitől szerelemsarok a szerelemsarok, miért pont ott van, ahol, stb. Akik ebben a cipőben járnak, javaslom, vizsgálják meg az agyféltekéik elhelyezkedését és funkcióját.

Feng Shui - Tisztaság
Feng Shui – Tisztaság

Az agyban a jobb oldalon vannak az érzelmi tényezők, a bal oldalon a racionalitás. A feng shui báguá térképén ugyanez a helyzet! És ahogy kint, úgy bent! Az agy szerkezete hatással van a környezetünkre is! Aki nem hiszi, járjon utána!

Kineziológia

Ha abnormálisan görcsölős vagy, szorongsz és érzelmi akadályok garmadája honol a lelkedben, ez az egyik módszer, amivel a görcsöket oldatni tudod anélkül, hogy a környezetedet a feje tetejére állítanád vagy elvont tudományoknak hódolnál (a környezeted feje tetejére állítása majd a stresszoldás után jön… :-)). Mindegy, hogy a rossz a helyesírásod, allergiás vagy, fizikai betegségektől vagy fóbiáktól szenvedsz vagy nem egyenrangú a kapcsolatod a szüleiddel, bármelyikre gyógyír lehet. Mégpedig azért, mert visszavezet önmagadhoz, és segít meglátni és elfogadni magadat. Számomra abban nyilvánul meg a módszer egyetlen hátránya, hogy elég bonyolultan dolgozik és túlságosan vájkál a múltban. Ez ellenkezik a Dalai Láma egyik, általam nagyra tisztelt mondatával, ami szerint „Nem a sérülés okozóját kell megtalálni, hanem a nyílvesszőt kell kihúzni.” Szerencsére azóta továbbfejlődött ez a bioenergetikai tudomány és van egy mondhatni jogutódja, aminek a neve:

EFT

Azaz az Érzelmi Felszabadulás Technika. Én most tesztelem és próbálgatom magamon az alapjait és eddig nagyon meggyőzött. A működése azon alapul, hogy ha gyerekkori érzelmi traumák értek, és érzékeny voltál rájuk, akkor a tested energiájában, a meridiánjaidon energetikai blokkok keletkeztek, amiket semmilyen pszichológus nem képes feloldani azzal, hogy szembesít a fájdalmas történetekkel a múltban. Sőt, még rosszabb lesz tőle. Ezért is van olyan sok lelkibeteg napjainkban, mert az orvostudomány nem a probléma igazi okát hozza rendbe. Viszont ha kellő mennyiségben és minőségben részesülsz ebben a meridián kezelésben (azaz a megfelelő pontokon úgymond megkopogtatod a testedet), akkor a lelki blokk is oldódni fog és képes leszel magaddal jobban megbarátkozni.

És most felteszem magamat a töltőre, mert ez után az összefoglaló után energetikailag lemerültem…:-)

Szeretettel Nektek,

Szalkai Titi

www.lelkirendrakas.hu

9 thoughts on “7 eszköz a mumusaid megszelídítésére”

 1. Köszönöm, nekem nagyon tetszett ez a cikk. Az asztrológiában, numerológiában és az álmokban eddig is hittem. Nem egyszer volt rá példa, hogy életem nehézségeiben az álmaim segítségével találtam megoldást. Az EFT-ről nemrég olvastam, csak még nem jutottam odáig, hogy ki is próbáljam. Most jó, hogy eszembe juttattad. 🙂

 2. Én is keresem a helyem a világban, megismertem nagyon sokféle technikát, elolvastam még több könyvet, részt vettem egy csomó tanfolyamon, tréningen… és mindenből tanultam egy kicsit. Nekem az jön be, amiben nagy %-ban benne vagyok. A saját élményű megtapasztalás az, ami – bár cudarul fáj – szembesít önmagunkkal, a régmúlttal és egyáltalán az egész katyvasszal, amit készülünk magunk mögött hagyni.
  Az utóbbi évek legkatartikusabb élménye egy transzlégzés volt. Azóta másként nézek a szüleimre és a kapcsolatunkra. A transzlégzés is a megtapasztalásról szól. Utána zokogtam vigasztalhatatlanul!
  A feloldásban pedig a Hellinger-terápia segít(ett). Bár majd’ beledöglesz abba, amikor fölismered a sok kudarc okát, a gyöngeségeidet, a családod gubancait. De az oldás tényleg oldódás… amikor már látod az utadat, a megoldást.
  Több hétig (hónapokig?) fájt a lelkem, néha azt is hittem, meghalok. És meg is haltam. (Feldmár szerint.)
  De kicsit meghalni nem lehet!!!
  Aki csak olvassa ezeket a sorokat, semmit nem ért meg ebből. Bele kell menni, meg kell élni, „meg kell halni, mielőtt újjászületnél”.
  Nem érkeztem meg, most is úton vagyok. De már szeretem ezt a vándort, aki vagyok.

 3. Én az asztrólogiáról szólnék egy picit.
  Sokan azt gondolják, hogy az a napi horoszkópokból, és az újságokban olvasott írásokból, hogy a jövőt szándékozik megmondani. És a bolygók állnak úgy, és arra „reagálsz Te”.
  Szerintem ez másként van.
  Mivel mindennek helye rendje, és logikus magyarázata van. Maximum mi azt nem látjuk át, mert túl közelről közelítjük meg a dolgok állását. Sok okozatot nem is értünk. De az valamiért épp úgy történt. Oka van.
  Nah ez szerintem úgy kapcsolodik az asztrológiához, hogy az csak irányt mutat. Mivel benned ( ha lehet így mondani) kódolva vannak bizonyos dolgok. És Te mint egyén, hozzád úgy áll a bolygó mint ahogy te állsz hozzá. Mondhatjuk párhuzamosan működik a dolog. Segít meglátni, hogy hol vagy, honnan jöttél, és merre tartasz.
  Segít tisztázni, hogy ki is vagy valójában, ha Te magad nem ismered annyira. 🙂
  Én csak laikus vagyok. De én így gondolom.
  🙂

 4. Üdvözlöm!
  Numerológiárol,csakrákról szeretnék kérdezni,mert nem értem,hogy csak a születési napom kel?
  A 25/ azt érte,de mi van akkor ha 26/8?
  De,az is lehet,hogy én értelmezem rosszúl,mert nem kel az év,hónap.
  1948+10++=26=8
  Vállaszát előre is köszönöm
  Üdvözlettel
  Zsóka

 5. Na lássuk csak azt a numerológiát (egész pontosan egy bioenergetikai felfogású változatát, ami szerintem érdekes lehet).

  Ha a dátum pl. 1988.09.28, akkor összeadva 1+9+8+8+9+2+8=45 -> 4+5=9, azaz 45/9 a szám.

  A szemlélet szerint 1-7-ig a saját csakráinkon való feladataink vannak:
  1 – gyökércsakra, az anyával való kapcsolat
  2 – szexcsakra, a vágyak kiteljesítése
  3 – napfonat csakra, az akarat és a tudatos cselekvés
  4 – szívcsakra, az elvárás nélküli szeretet
  5 – torokcsakra, a kommunikáció
  6 – harmadik szem csakra, az intuíció
  7 – koronacsakra, az apával való kapcsolat és az univerzummal való kapcsolat, valamint a hatalommal való bánás.

  A 45 azt jelenti, hogy a 4-es (a szívcsakra) és az 5-ös (a komminikáció) csakrákon kapunk provokációkat és ezeket kell megtanulni kezelni.

  Igen ám, de a 9-es végső egyjegyű szám mit jelent?
  A tan szerint azt, hogy az előző kettő mellé még tanítói-őrangyali feladatot is vállaltunk magunkra: másokat is meg kell tanulnunk pátyolgatni. Ha a végső egyjegyű szám 8-as, akkor meg kell tanulnunk a 2-es feladatot (a vágyainkat beteljesítése) magunkon harmonikusan működtetni és meg kell tanítanunk másoknak is. Ha a végső egyjegyű szám 9-es, akkor ugyanezt a 3-assal kell megcsinálni: meg kell tanulnunk tudatosan cselekedni saját magunkért és másokat is meg kell rá tanítanunk. És így tovább.

 6. Per-pillanat nincs módom végig olvasni mikről eddig írtatok,
  de annyit gyorsan erről:
  Nagy kívánságom teljesítitek azzal, hogy erről a témáról írtatok,
  ezt úgy kedvelem!
  Estére befészkelem ide magam a gép elébe, s élvezkedem.
  Köszi !!!!!!!!!!!!!!

 7. Ma angol órán voltam a Barátnőmnél,
  s azt követően ajánlott nekem egy feladatot
  a csakrák megtisztítására.
  Lazítási technikának nevezném,
  de hivatalos nevét e műveletsornak nem tudom.

  Ő esküszik, hogy minden nap elvégezve a
  csakra pontokon való végigmenetelt,
  tisztításukkal nagyon pozitív hatást érhetünk el.

  Magam nem vagyok járatos nagyon e témákban,
  ha vannak Nektek is tapasztalataitok erről, írjatok.

  Azt látom Titi, kicsit megbolygattál egy „méhkast” e témával,
  mert sokakat érdekel, keresik értelmét,
  s „élvezik” tapasztalással pozitív hatását.

  Pótolgatom lassan én is hiányosságaim,
  de köztetek jókora lemaradással vagyok
  ez kitűnt számomra.
  Mivel azonban azt a felfedezést
  mégiscsak sikerült megfejtenem e mai napban,
  hogy épp akkor kaptam az instrukciókat a „feladathoz”,
  mint Titi és Ti általatok ismerkedhetem e területtel,
  tán nincsenek véletlenek?!

  Mennyei Prófécia ??!!

 8. Szia Titi!
  Először is: köszönöm szépen a sok hasznos, inspiráló írásodat. 😎
  És most arra kérlek, hogy segíts légy szíves!
  A probléma:
  Bocs, ez az egyjegyű számos történet nem egészen világos számomra… Hogy számolom ki azt, hogy 7-en felül mi is a feladatom? ((((hogy lett a 8-asból kettes feladat, a 9-esből meg hármas?))))
  Nekem 27-re jött ki a szám, de a gyerekeimnek is 7 felettiek lettek az egyjegyűek. A férjemnek meg ráadásul 44 az első kör. Ennek van valami spec. jelentése (t.i. két db 4-es)?
  Köszi a választ, előre is.
  További szép napokat!
  Üdv: Zsuzsa

Comments are closed.