Nézzünk néhány fantasztikus könyvet amit, Hantos Gyöngyi ajánlott nekünk…

Hantos Gyöngyi nagyon jól összefoglalja a Sorsfordító című könyvet. Arról ír, hogy minket gyerekkorunkban, hogyan programoztak szüleink, és hogy a gyerekek mért fogadják el a programozást. Hogyan használhatjuk jól a programozást…

Sorskönyv, avagy ki tervezi az életünket

https://www.hosnok.hu/sorskonyv-avagy-ki-tervezi-az-eletunket/

Már meg sem merek szólalni, amikor a gyerekre kéne szóljak. Komolyan. Amióta újraolvastam ezt a könyvet. Első olvasata a 90-es évek végén sokkoló volt, de még nem húsbavágó. Akkor még nem volt három gyerekem.

Az vagy, amire gondolsz

https://www.hosnok.hu/az-vagy-amire-gondolsz/

Zig Ziglar motivációs előadó Amerikában. Egyike a legnépszerűbbeknek. A titka, talán, abban rejlik, hogy közérthető, reményt adó. Úgy szólít meg, mint egy sokat tapasztalt barát. Történeteit a hétköznapokból meríti. A hétköznapok – egyébként – nem mindennapi hőseit állítja elénk példaként: ha nekik, úgy nekünk is sikerülhet. Tulajdonképpen bármi, amit valóban és kitartással akarunk, óhajtunk.

40 éven keresztül bukdácsoltam

https://www.hosnok.hu/40-even-keresztul-bukdacsoltam/

Müller Péter legújabb könyve a Gondviselésről szól. Müller Péter ebben a könyvben összegez kudarcokkal áldott 73 éve bölcsességével. Önmaga is Beszélgetőkönyvnek nevezi művét. Arról beszél, hogyan tudjuk életünket alakítani, formálni. Igaz-e az, hogy a gondolatnak nagy hatalma van?

Gaia arcai

https://www.hosnok.hu/gaia-arcai/

A görög mitológiában Gaia a földanya. Szövevényes szerelmi élete, gyermekei, unokái izgalmas történetei letehetetlenné teszik azokat a könyveket, amelyek alapja valamely róla vagy leszármazottairól szóló rege.

A következő mű a kedvenc könyvem, vele fekszem, vele kellek, teljesen megváltoztatta az életem, pozitív irányba. Sok szeretettel ajánlom minden nőnek! A könyv pedig nem más, mint Vidi Rita Hagyd a dagadt ruhát másra, című könyve, ami a női időgazdálkodásról szól!

Időgazdálkodás = Életgazdálkodás

https://www.hosnok.hu/idogazdalkodas-eletgazdalkodas/

Valóban olyan kevés az a 24 óra? Valóban nincs arra remény, hogy egy napunkat úgy fejezzük be: ma mindent elvégeztem, amit terveztem, és mégsem vagyok hulla fáradt? Valóban nincs recept rá?

Recept? Rita könyve komplett receptgyűjtemény, amelyből kedvére válogathat minden időzsonglőr nő. (

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Légy te is kreatívabb!