Bemutatkozik a HősNők Prizma Projekt

Képzeld el, hogy egy tompán megvilágított helyiségben ülsz, sokad magaddal. Körülötted, hozzád hasonló emberek, többségében nők. A hangulat kellemesen feszült, mindenki tele van várakozással. Érzed, hogy ez a nap más lesz, mint a többi. Még az is lehet, hogy egy választóvonalat, egy új kiindulási pontot kapsz ezen az összejövetelen. Érthető, hogy izgulsz, és várakozással tekintesz az elkövetkezendő események elé.

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Kellemes, halk zene szól, innen-onnan feléd suhan a beszélgetések moraja. Belesüppedsz a székedbe, és ahogy körbenézel, eldöntöd: ezt a pillanatot örökre az eszedbe vésed. Minden olyan kellemes, megnyugtató, lágy, talán az anyaméhben érezheti magát utoljára így az ember… A fények is erre játszanak rá: vöröses, meleg árnyalatok táncolnak a falakon, mégsem kellemetlen ez a félhomály. Körbenézve kirajzolódnak körülötted az arcok, a vonások, a mosolyok.

A zene végleg elhalkul, a színpadon megjelenik a nap háziasszonya. Elmeséli, miért vagyunk most itt. Elmeséli, hogy egyszer, valamikor, valakinek a fejében megszületett egy terv, egy vízió, egy látomás, amelyben nők százai támogatják, inspirálják egymást, a saját történeteik ereje által. Mert mindenkinek van legalább egy olyan sztorija az életében, amely mások számára példaértékű lehet. Hisz tudod, mindenki élete kész regény, csak vannak, akik nem írják meg. Ez a nap arról szól, hogy elmesélődjenek az addig el nem mesélt történetek, könnybe lábadjanak az addig száraz szemek, és mosolyra húzódjanak az addig megfeszült ajkak. Ez a nap a változásról, a lehetőségről, az inspirációról, és a történetek, tanulságok tovább szóródásáról szól.

HősNők Prizma Projekt
HősNők Prizma Projekt

Tudod, mint mikor a prizmára rávetül a fény, amiről addig azt hisszük, hogy fehér. De a prizma csodát tesz: a beérkező fehér fény, a prizmán keresztül átalakul, és létrejön a csoda, hirtelen kiderül, hogy a fény nem fehér, hanem szivárványszínben játszik. Gyönyörű, szívet melengető látvány. Az elmesélt történetek is ilyenek: valakivel megestek, valaminek a következményei voltak, és maguk is valaminek az okozójává váltak. A múltba révedve, a történetek csak történetek. De léteznek olyan alkalmak, olyan helyek, ahol a történetek életre kelnek, fehér fényből szivárvánnyá alakulnak, és szétszóródnak.
De ezen nincs sok idő mélázni, mert máris felkonferálják az első előadót. Egy nő, akinek története tanulság lehet mindenki számára. Egy mese, egy nehézség, egy probléma, egy megoldás, egy tanulság. Egy üzenet. Lehet, hogy életeket változtat meg. Lehet, hogy szemeket nyit fel. Lehet, hogy megríkat. Lehet, hogy megnevettet. De az biztos, hogy változást hoz.

Mire a nap háziasszonya kimondja az első előadó nevét, már eltűnik az izgatottságod. Megszáll a nyugalom, lecsillapodik a szívdobogásod, mély levegőt veszel…

Mert az előadó: TE VAGY… Te állsz ott, te mesélsz, te vagy a főszereplő. Te vagy a prizma. A történeted pedig a fény, amely csodát tesz másokkal.

Ugye neked is van egy történeted?
Holnapig ne menj messzire, maradj e-mail közelben, mert jön a folytatás, ami még izgalmasabb lesz!

10 thoughts on “Ugye neked is van egy történeted?”

 1. Ez nagyon izgalmasan hangzik. Várom. A tanuláshoz és változáshoz mindig szükésg van példákra Az életből merített mások által megtapasztalt, jó és szomorú történetekre,melyekből meríthetünk saját életünk pozitív írányba való elmozdulásához.Nem mindig a nagy változtatás hoz gyümölcsöt, elég, ha csak a mindennapokban találjuk meg igazi örömünket.

 2. Nagyon varom a folytatast!!! Annyira orulok, hogy ratalaltam erre az oldalra, annyi pozitiv energia sugarzik minden szobol ami itt kapott helyet, hogy orom olvasni es veletek lenni! Koszonom nektek! Hajra lanyok!!!

 3. Kíváncsian várom. Lenne mit mesélnem, de eddig azt hittem, ez senkit nem érdekel. És kíváncsi voltam mások történeteire, de sosem mondták el.

 4. Sziasztok!Örülök ennek az oldalnak,sok okos,lelket emelő,segítő írást olvastam.Kíváncsian várom a folytatást!

 5. Először én inkább csak hallgatóként ülnék be ebbe a bizonyos terembe, hátha én is bátorságot gyűjtök, és meg merek szólalni. 🙂
  Jó volt belefeledkezni a hangulat elképzelésébe… 🙂
  Köszönöm, és én is nagyon várom a folytatást!!

 6. A HosNok Prizma Projektbol akar konyvet is lehetne irni, ha megvalosul.
  Szivesen olvasnam.

 7. Anna, nem lesz könyv! Vannak dolgok, amiket nem lehet elolvasni, mert át kell élni ezeket! A Prizma Projekt az élményről fog szólni.

 8. Mindig nagyon várom a témákat, mivel nekem nagyon sokat kell dolgoznom magamon, hogy a pozitív irányba elmozduljak. De úgy érzem hogy kicsit billent a mérleg nyelve.Keresem a megerősítéshez kapcsolódó írásokat.

Comments are closed.