Görög bloggernők

A görög internet fejletlenebb mint a magyar. A görögök jóval később éreztek rá az internetezés örömeire, mondhatnám inkább mostanában, mikor már nincsenek meg a megfelelő anyagiak ahhoz, hogy inkább kint találkozzanak az emberek barátaikkal. A lakásokba való visszahúzódás a blogok robbanásszerű növekedését és tartalmuk szaporodását is magával hozta. Egy nagyon jó kezdeményezés az a blog, mely összeírja a görögországi blogger-nőket. A blog neve Greek blogs by women. A blogban bemutatják részletesen a különböző bloggernők oldalait, majd azokat nyilvántartásba veszik. Nemcsak kategória, de a szerző lakhelye szerint is kategorizálva vannak ezek a blogok, ezenkívül pedig találkozókat szerveznek és egymást segítik, amikor arra szükség van.
Eddig a következő kategóriákban vannak blogok nyilvántartva: szórakoztató (17), wellnes (1), kézimunka (6), tanügy (2), környezet (2), család (7), étel-ital(6), történelem (1), kertészkedés-otthon (1), ego (2), háziállatok (1), filozófia-vallás (1), tudomány (1), shopping (4), turizmus (3).
Érdekes a földrajzi elhelyezkedés: Argolisz (1), Attika (25), Heraklion (1), Szaloniki (4), Kefallonia (1), Messinia (1), Rodopi (1), Chalkidiki (1), Chios (1)
Ez ugye nem nagy felhozatal, de ha azt nézzük, hogy röpke 2 évvel ezelőtt a görög nők nagy többsége azt sem tudta mi a blog, egész jó. Természetesen ennél sokkal de sokkal több a honlap és blog, de nem mindenki tud erről a kezdeményezésről, vagy nem mindenki akar részt venni benne. Csak kapásból fel tudnék sorolni legalább 5  görög TV perszónát, akiknek pörgő blogjaik vannak, szóval nem mérvadó, de szép dolgokat lehet bennük találni. Akit érdekel Görögország, az a blogokat végiglapozgatva jó képet kap a kreatív görög nőkről, a teljesség igénye nélkül természetesen.

A görög kaland

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/