Narancsos csirke (Κοτόπουλο με πορτοκάλι)

Nem először készítem, de először sikerült ennyire finomra. Nagyon egyszerű az elkészítése.

Hozzávalók:
2 csirkecomb és 1 csirkemell
2 nagy narancs leve
fél citrom leve
1 kiskanál méz
2 nagyobb cikk fokhagyma
1 ágacska fahéj

A húsdarabokat először olajon pirosra sütöttem, majd sóztam, borsoztam, felengedtem a narancs- és citromlével. Beletettem a 2 cikk fokhagymát, a fahéjat, amit 10 perc után eltávolítottam. Egy kiskanál mézzel édesítettem a mártást és lassú tűzön puhára főztem. A végén étkezési keményítővel besűrítettem és sajnáltam, hogy nem használtam több narancsot, mert mindenki sok mártást szeretett volna.

Ágni görög konyhája

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/