Húsvét – Kolbászos krémmel töltött tojás, kakukkfűvel

Még egy, nagyon egyszerű, töltött tojás receptet hoztam, amit friss kakukkfűvel tettem még finomabbá. Próbáljátok ki, az ünnepi asztalon a helye ennek a változatnak is!

Kolbászos krémmel töltött tojás, kakukkfűvel

Hozzávalók 2 személyre:
3 db tojás
5 dkg parasztkolbász
1,5 evőkanál tejföl
1 szál újhagyma
2 dkg vaj
2-3 ág friss kakukkfű
só, bors

A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és hosszában kettévágjuk, sárgájukat tálba tesszük.
A kolbász héját eltávolítjuk, felkarikázzuk, késes aprítóba téve a többi hozzávalóval együtt krémesre daráljuk.
A kolbászhoz hozzáadjuk a tojások sárgáját, a tejfölt, a felkarikázott újhagymát, a vajat és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Mikor a krém elkészült, hozzáadjuk a kakukkfű leveleket.

Kolbászos krémmel töltött tojás, kakukkfűvel

A krémet habzsákba, vagy egy zacskóba töltjük, aminek  a végét levágjuk ollóval és megtöltjük a krémmel a tojásokat.
A tányéron elhelyezzük a díszítést, ez lehet majonézes saláta, vagy zöldsaláta levelek, zöldségek stb. és erre helyezzük a töltött tojásokat.


Szilvásgombóc

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/