Hogyan láthatjuk biztosan kedvenc oldalaink Facebook megjelenítéseit?

No ugye, egy más jellegű téma, melynek köze van a blogoláshoz. Mi mindannyian, akik blogírással foglalkozunk, tudjuk mekkora jelentősége van annak, ha az emberek látják a FB új megjelenítéseket. Mivel az FB-n folyamatosan találnak ki új dolgokat, ezért ma már nem láthatjuk automatikusan kedvenc oldalaink újításait. Tudtad hogy az FB rajongóidnak csak a 20% látja az újításaidat?
Jó mi?
A fenti képen láthatod, hányan a rajongók közül látták a beírásod. A Promote opció jobbról a FB egyik cseles húzása, mellyel azt akarja elérni, hogy fizess a reklámért!

Mit tehetsz, hogy ne maradj le a kedvenc oldalaid beírásairól (mint pl. az enyémről:)))?

A következőképpen kell eljárnod:

* tedd az egered a kedvenc oldalad „like” gombjára, majd a megjelenő ablakban NE CSEKKOLD a „shows in news feed” (jelenítsd meg a hírek között) opciót

* add hozzá az oldalad egy „interest list”-hez (érdeklődési listához). Ha nincs megfelelő listád, FB segít kialakítani egyet. Ha kedve van:)

* most pedig biztosan tudnod kell, hogy belájkoltad az oldalam ugye?:) Így visszamehetsz az első lépéshez és becsekkolhatod a „Show in news fedd” opciót megint:))
..majd hozzáadod a „Favorite pages” listához.

Ennyi:) Ennyi önpromóció elég  a mai napra, legyen gyönyörű napotok, még gyönyörűbb hetetek!

Ágni görög konyhája