Spartan Race

Sokan szeretnének menők lenni. Főleg a fiatalabb korosztályban erős nagyon ez a vágy. De ha igazán őszinte akarok lenni, akkor én is örülnék, ha menő lehetnék, pedig már jóval ötven felett vagyok. Ma a lányom, amikor haza jött, azt mondta: anya ez olyan menő!  Én is menő akarok lenni, jövőre én is megcsinálom! 

– Mit is? – kérdeztem. Tudtam, hogy valami sportos próbatételhez megy drukkolni a barátjának, de fogalmam se volt arról, hogy pontosan miről van szó. Hát most már tudom! – A válasz: Spartan Race!

Spartan Race
Spartan Race

És tényleg! Ha ezt megcsinálod igazán menő leszel! Nem kell többet a „menő akarok lenni” cikkeket olvasnod reménykedve, hátha megtalálod a megoldást. Mert ha erre a már Magyarországon is rendkívül népszerű versenyre felkészülsz, részt veszel benne, már nyertél, menő vagy!
A Spartan Race egy, már hat kontinensen elterjedt, az Egyesült Államokból származó zseniális akadályverseny.  Különböző szintű pályákkal – 5km+ (Sprint), 13km+ (Super) és 20km+ (Beast) távokkal, sárral, vízzel és különleges akadályokkal – megrendezett izgalmas verseny. Ne tartson vissza, hogy még nem csináltál ilyet, a szintek azért vannak, hogy bárki kipróbálhassa magát. Minden korosztályból érkeznek résztvevők, és a világ egyik leghíresebb akadályversenyén a szervezők, gyerekeknek, és – Amerikában – a fogyatékkal élőknek is írnak ki futamokat.
Ha elhatároztad, hogy nem csak sóhajtozol, hogy „menő akarok lenni, menő akarok lenni”. Akkor keresd fel a http://spartanrace.hu és a https://hu-hu.facebook.com/SpartanRaceHungary oldalt. Tájékozódj, csatlakozz! Olvasd el a szabályokat! Iratkozz fel a hírlevélre! A felkészülésben is segítséget kaphatsz. Táplálkozási tanácsokkal, ingyenes edzésprogramokkal is rendelkezésre állnak. Ha nem szeretnél egyedül menni akkor még jobb, mert ez egy igazi csapatverseny, egy jó buli, és úgy a nevezés is olcsóbb. Ha barátokkal vagy családdal mész, akkor együtt, egymást segítve válhattok menő, spártai hőssé. Nem kell több évet edzened, elég, ha elkezded, és közben fejlődsz. Ha egyszer végig csinálod, biztos, hogy nem hagyod abba. Mert menőnek és hősnek lenni jó.