Hogyan randizzunk?

Rengeteg társkereső oldal létezik, számtalan barátom küld át nap, mint nap fotókat szuperül kinéző pasikról, akik a profiljuk alapján természetesen tartós kapcsolatot szeretnének.  Vannak 40 felettiek, akik szintén ilyen oldalakon keresik a társukat kisebb nagyobb sikerrel. Honnan tudhatom meg a valódi szándékot?

Amikor túl vagytok az üzenetváltásokon, ahol még lehetett nagyot mondani, és eljön a kérdés: akkor mikor találkozzunk?

Amint létrejönne a találkozó azonnal jön a kérdés: de mégis hogyan randizzunk?

Mik azok, amiket érdemes átgondolni egy randi előtt? Mi egy sikeres randi titka?

Hova menjünk?

Hogyan randizzunk?
Hogyan randizzunk?

Első randin fontos hogy olyan helyre menjünk, ahol fel tudunk oldódni, persze fontos hogy a másik végletbe se essünk, mint például egy kocsma, ha nem bírjuk az alkoholt.

Leginkább olyan programot, helyet érdemes választani, ahol beszélgetni is lehet, illetve valamilyen feladat elé is állít, hogy rögtön lásd,  ennyire tudsz együttműködni a másikkal.

Ilyen programok: interaktív kiállítások, szabadulós játékok, túrák.

Hogyan  öltözzünk fel?

Nagyon fontos hogy olyan ruhába menjünk, ami kényelmes, de ugyanakkor szexisnek is érezzük magunkat benne, ez az önbizalmunk miatt fontos. Feszengeni sem jó ilyen szituációban, mert mondjuk nem tudsz menni az irtó dögös magas sarkúdban, vagy a túl passzentos szoknyában, viszont nagyon sportosan sem érdemes öltözni egy nőnek, hiszen akkor azt sugárzod ki, hogy legyünk haverok…

Mit mondjak el magamról?

Érdemes őszintének lenni, hiszen előbb utóbb úgy is kiderül minden, ha újra szeretnétek találkozni, ám érdemes arra odafigyelni, hogy ne te beszélj egész randi alatt, a másikat meg szóhoz se hagyod jutni, és az sem egy jó pont, ha végig lelkized az egészet, hiszen még csak most ismerkedtek.

Azt sem érdemes taglalnod, hogy milyen balul sikerült próbálkozásaid voltak ez előtt, és milyen tapasztalatokat szereztél abban a témában, hogy hogyan randizzunk.

Egyszóval érdemes röviden magadról, foglalkozásodról, érdeklődési körödről beszélni és kérdezni a másikat ugyanezen témákban.

 

Hogy hogyan randizzunk?

Röviden a legjobb tanácsom, hogy ezeket a szempontokat figyelembe véve add Önmagad, mert mindenkinek van párja, és ha első alkalommal nem akarod túl játszani, vagy alul értékelve lehúzni magad, sikerülhet a másiknak felismernie benned a másik felét.

Kiszerveznéd a szövegeid írását? A RitArt Referenciák kategóriába sorolt cikkek minőségéhez és tartalmához hasonló cikkek megírását vállaljuk kreatív szövegírói szolgáltatásunk keretében.

Szövegírás – RitArt Academy