Bemutatkozik a HősNők Prizma Projekt – 2. rész

Mi történt tegnap?

Felvezetettem egy olyan történetet, amiben te voltál a főszereplő. Egy csodálatos napon, egy csodálatos környezetben, csodálatos emberekkel körülvéve, te voltál az, aki kiállt a színpadra, és elmesélt egy olyan történetet, ami erőt adott másoknak, fellelkesítette őket, inspirációt adott a továbblépésre, utat mutatott, és persze lehettek olyanok is, akik számára megerősítést adott.

A színpadon te álltál, aki erőt és lelkesedést érez magában arra, hogy elmeséljen valamit, ami segíthet másoknak.

HősNők Prizma Projekt
HősNők Prizma Projekt

Ez a HősNők Prizma Projekt: szétsugározni a belőlünk, egyénekből táplálkozó jót. A Prizma Projekt a pozitív gondolkodás folytatása: a pozitív megvalósítás :).

Prizma, mert az egyszerű dolgokat szivárványosan széppé tesszük, és Projekt, mert ez egy hosszú folyamat, egy sorozatos esemény lesz.

Mi a HősNők Prizma Projekt küldetése?

Folyamatos megjelenési lehetőséget biztosítani azoknak a személyeknek, szervezeteknek, szervezetek képviselőinek, akik a bennük rejlő pozitív erőt nem korlátozzák le csupán a pozitív gondolkodásra, hanem szeretnének továbblépni – vagy már tovább is léptek – a pozitív cselekedetek szintjére, és felvállalják a példamutatást a nagyközönség előtt is.

A HősNők Prizma Projekt egy konferenciasorozat, ahol a középpontban a pozitív gondolkodás, az inspiráció, és az innováció állnak. Kiemelt témák és kulcsszavak: gondolkodásmód, világnézet, egészség, környezettudatosság, élethosszig tartó tanulás, új lehetőségek, újítások (innováció), inspiráció.

Előadók: bárki lehet előadó, aki egy előzetes instruálás után jelentkezik! Szeretnénk a lehető legtöbb embernek lehetőséget adni arra, hogy pozitív, befogadó közönség előtt nyilvánulhasson meg, saját történetével, saját üzenetével, saját mondanivalójával. Előadónak hamarosan lehet már jelentkezni. Az előadók megkapnak minden szükséges támogatást és információt ahhoz, hogy az szereplésük megfeleljen a HősNők Prizma Projekt elvárásainak, ezáltal maximálisan szolgálva minden jelenlévő épülését. Részletek az elvárásokról és további instrukciók a jelentkezés után tájékoztatunk

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Kiknek szól HősNők Prizma Projekt konferencia?

Azoknak szól, akik szeretnének a gondolkodás, elmélkedés lépcsőfokáról a cselekvés lépcsőfokára előrelépni, és ehhez keresnek kiváló mintákat, követendő példákat, jó ölteteket, inspiratív beszélgető partnereket; mindezt egy olyan nap keretében, amire hosszú időn át érdemes lesz visszaemlékezni.

Miért kellene neked jelentkezned?

Itt, a HősNőkön mindig is az volt a célunk, hogy az általánosan „elfogadott”, normálisnak tartott, panaszkodásra, sápítozásra, betegségre, napi harcokra korlátozódó életstíluson és lehetőségen túl valami mást, szebbet, jobbat is megmutassunk. A HősNőkön felvállaltuk azt, hogy megmutatjuk az utat, amely az önkiteljesítéshez, boldogsághoz, sőt, a valóban sikeres vállalkozáshoz vezet, mindezt úgy, hogy közben nők maradunk, és nem rokkanunk bele abba, hogy nyolcvan felé kell szakadnunk. A HősNők.hu számára is elérkezett az a pillanat, amikor egy weblapból érdemes tovább lépni, a valódi élmények, és valódi találkozások felé.

Számodra azért érdemes jelentkezni előadónak, vagy akár résztvevőnek, mert számodra is egy következő lépcsőfok a Prizma Projekt. Óriási divat most az interneten tevékenykedni, itt megtalálni a számításunkat, de a valódi emberi kapcsolatokat, a valódi mintákat nem szerezhetjük be online. Közös élményekre, közös beszélgetésekre, közös nevetésekre, és olykor bizony közös könnyekre van szükségünk ahhoz, hogy szárnyra kapjunk a további előre haladáshoz.

Mindenképp el kell jönnöd, ha szeretnél felemelő, inspiráló, barátságos közegben eltölteni egy napot, ahol minden előre mutat.

Mindenkiben rejlik pozitív erő, a HősNők Prizma Projekt lehetőséget ad arra, hogy ezt tovább sugározd. Akár nézőként, akár előadóként.

További részletek, előadóknak fenntartott jelentkezés, és az első konferenciáról szóló információk, néhány nap múlva!

18 thoughts on “A benned rejlő pozitív erő”

 1. Igazad van, vannak dolgok, élmények, amiket egyszerűen képtelenség a neten vagy egy könyvön keresztül jól megélni. (Ezért irtózom pl. az msn-től, és szeretem sokkal jobban a személyes beszélgetéseket.)
  Ma megint elképzeltem a hatalmas termet a sok vidám, nyitott, jólelkű, tettrekész Hősnővel, és nagyot dobbant a szívem: már most beülnék oda, és töltődnék a tobzódó pozitív energiákkal 🙂 (Nem vagyok energiavámpír! 😀 Inkább engem is úgy szoktak leszívni agyilag…)
  Most még mindig úgy érzem, hogy inkább hallgatnék, mert „mit is tudnék én mondani?”, viszont, ha elkapna a hangulat, lehet, hogy az élmények hatására meghoznám a hirtelen döntést, és mégis kiállnék arra a bizonyos színpadra… 🙂
  Nagyon várom, hogy mi lesz a folytatás, mert tetszik az ötlet!!

 2. nagyon örülni fogok annak, hogy ha az előadókat látva, többekben megfogalmazódik az a gondolat: legközelebb én is szeretnék ott állni :).
  Szeretném, ha ez egy öngerjesztő folyamattá válna, hiszen ez a lényege a jó példának: mintát mutat és egyúttal követésre inspirál.

 3. Hát ez nagyon jó! Én is kicsinek érzem még magam ahhoz, hogy (elő)adjak, bár az elmúlt 7 hónapban is nagyon sok dolog történt, amiről beszélni lehetne.

 4. Vera, már ne is haragudj, de mihez képest érzed magad kicsinek? 😉
  Az elefánt is kicsinek érzi magát a bálnához képest, de ne érezze már magát kicsinek a gnúhoz képest!

 5. Persze, minden relatív. Előadást általában azok tartanak, akik már több éve vezetnek sikeres vállalkozást. Én csak ebből indultam ki 🙂

 6. Hoppá, álljunk meg egy szóra: a HősNők Prizma Projekt nem vállalkozásokról és vállalkozóknak szól!
  A bennünk szunnyadó pozitív gondolkodónak, és pozitív gondolkodóról szól!
  Nincs más kategória, nincs más csopormeghatározás.

 7. Szerénytelenül fog hangzani, én szívesen lennék előadó!
  Lenne miről mesélnem!
  (Blogom, gabi67.b13.hu, ELLE magazin decemberi száma, RTL Klub Fél Kettő, gyógyuljunk+ Klubom, felkértek egy női honlapra cikkírónak, a helyi nyugdíjas klub meghívott előadónak májusra…stb!
  Szeretek adni, mert megtapasztaltam olyankor rengeteget kapok!

  Gabi
  akinek blogalcíme: Mindennapi csatáim a ráktól a páros zoknikig 6 gyermekes anyaként

 8. Rita!
  Nagyon tetszik a Prizma Projekt! Szívesen lennék előadó, de még győzködöm magam egy kicsit. Rettegek a mások előtti szerepléstől, nem azért, hogy mit gondolhatnak rólam, egyszerűen csak lámpalázas vagyok. (De nagyon).
  Várom a következő cikket, addig is ízlelgetem a szereplés gondolatát 🙂

 9. Nagyon jó ötlet, csak tapsolni tudok hozzá és ha úgy adódik, szívesen megyek majd előadni:-)

 10. Kedves Rita,

  zseniális az ötlet, nagyon felcsigáztál. Szívesen jövök előadónak. Bár még nem tudom, a feltételeknek megfelelek-e …

 11. Szia Rita!

  Ha úgy gondolod, tudok adni valamit én is, szívesen elmegyek előadónak. 🙂

  Szeretettel, Szombati Orsi 🙂

  ui: A Sarkadi Krisztát, aki éppen felettem szólt hozzá a bejegyzésedhez, szívből ajánlom, mert személyesen is ismerem és dolgoztam már Vele többször is. Nagyszerű ember, nagyszerű tréner és nagyszerű előadó. 🙂

 12. Bárki alkalmas előadónak, aki alkalmasnak érzi magát :).
  Majd a részleteknél meglátjátok, hogy nem tapasztalatra, hanem lelkesedésre van inkább szükség.

  Ildi, Kriszta, Orsi, örömmel látunk benneteket az előadók között!

 13. Kedves Rita!
  Nagyon jó ötletnek és szép gesztusnak tartom ezt a konferenciát!
  Szerintem minden nő megérdemli, hogy a napi gondok mellett mással is foglalkozhasson! Ha a lehetőségeim engedik, én mindenképp ott leszek azon a napon!

 14. Remek, nagyszerű, és minden felső oktáv. Nagyon várom a napot…S, ha figyelmetekbe ajánlhatom: Női bölcsesség jógája, Janits Szabó Virág. Minden alkalommal meggyőz bennünket, hogy Istennők vagyunk.

Comments are closed.