Török sorozat invázió (Τούρκικα σίριαλ)

Ilyen rossz soha nem volt a TV program, mióta Görögországban élek. A gazdasági krízis hatására az utolsó évben csak a töredéke maradt meg a műsoroknak. Színészek, bemondók, híres TV sztárok munka nélkül. Van  aki feltalálja magát, van aki nem. Az biztos, a romlás elsősorban a mennyiségen észlelhető (hol van a 3 évvel ezelőtti helyzet, amikor 50 görög sorozat ment egyszerre a sok csatornán?..) A sok délelőtti, déli és kora délutáni (főleg nőknek szóló) szórakoztató műsorok is megritkultak. Aki mégis bent maradt és tartja magát, irtózatosan gyors ritmusban kell nyomja a dolgokat. A sorozatokkal kapcsolatban: érdekes, hogy olcsóbb megvenni egy török sorozatot, mint egy görögöt elkészíteni. Így hát megy a seherezádé. Igaziból nem tudom hány sorozat, de kettő biztos, két különböző csatornán. Van, amikor délután semmi másra nem vagyok képes, csak lerogyok kicsit a kanapéra és akkor kimondottan bambulni vágyok (igen, szoktam! Bárkit megkérdezel Görögországban azt válaszolja: én nem érek rá tévézni! Csak tudnám ki nézi ezeket?:))). Így kapcsoltam rá párszor a “Kísértés” c. (görög cím) sorozatra, törökül ha nem tévedek “Ask-i-memnu”.

Igazán nem érnék rá mindennap követni, meg sajnálnám is rá az időt, de ami érdekes volt az egészben, hogy kb. 4-5 részt láttam, egymástól jó távolságnyira lévőket, mégis tökéletesen be tudtam kapcsolódni a történetbe. A törökök továbbra is nagyon jó mesemondók. Lassan folyik a történet, sokszor kimondottan idegesítően lassú az egész, alig történik végül-is valami, de nagyon jó a hangulata, a stílusa, a ruhák, a gazdag pompa, a frizurák, az egész belőle sugárzó life style, glamour, amiről hiába tudja az ember, hogy nem soknak adatik meg abban a rettentő nagy országban, mégis tökéletes asszonybambitó műsor:)
Ma fáradt vagyok és ide oda kapcsolgattam. Hirtelen beugrott a “Kísértés” és pont az utolsó rész. Nohát!:) Szomorú, de romantikus vég és megint csak úgy van rendezve, hogy az egész filmről kapsz egy képet mire mindenki letűnik a porondról.
De ezzel az egyik seherezádénak vége van.

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

Kíváncsi vagyok, folytatódik-e a török trend a görög TV-ben?

Még egy kis Beren Saat, a gyönyörű főszereplőnő és jelenetek a sorozatból (Rosszindulatú megjegyzés: a szép kék-szemű török legény főszereplő az első és utolsó rész között legalább 10 kilóval lett több, jól tartják forgatás alatt a színészeket Törökországban, oda kéne a mieink is vándoroljanak munkáért:)))

A görög kaland

Célkitűzés tanfolyam: 35 online lecke azért, hogy tényleg valóra válthasd az álmaidat.Jelentkezz most, az árat Te szabod meg! Klikk ide>>

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---