Szeretet és egészség egy sikeres ember szemszögéből.

A szeretet az egészséges, gazdag és boldog élet kulcsa. Ha boldog vagy, könnyebben megőrzöd az egészségedet, és könnyebben áramlik hozzád a gazdagság. A boldogsághoz pedig az a legrövidebb út, ha szereted, amit csinálsz.

Sokan közülünk hagyják, hogy a félelem irányítsa az életüket, ne a szeretet. Tökéld el magadban, hogy ezentúl engedni fogod, hogy a szeretet szabja meg a cselekedeteidet! Sokkal nagyobb valószínűséggel jutsz el az egészség, a vagyon és a boldogság eredményéhez, ha a gondolataid és a cselekedeteid a szeretetben gyökereznek.

Egyesek azt gondolják, hogy ha azzal foglalkozol, és abba fektetsz, amit szeretsz, vagy a szeretet erejével akarod visszanyerni az egészségedet, a dolgok máris pofonegyszerűvé válnak. Pedig szeretni nem könnyű, sőt, gyakran szenvedéssel jár. Sokan azért mondanak le a szeretetről (legyen szó bár egy munka, egy másik ember vagy hely szeretetéről), mert túl sok szenvedést okozott neki. Hányan hallottuk már másoktól a következő mondatot: „Soha többé nem fogok szeretni….”

A szeretet talán nem könnyíti meg az életet, ám értelmet ad neki.

A szeretet spirituális érzés, még ha olykor szenvedéssel is jár.

Valahányszor a konditeremben kínlódok, és abba akarom hagyni az egészet, egyszerűen kedvesemre, Kimre gondolok, és máris elég akaraterőt találok magamban a folytatáshoz. Ez a kétórányi szenvedés hozzájárul ahhoz, hogy hosszabb és boldogabb életet élhessek annak az embernek az oldalán, akit a legjobban szeretek, úgyhogy inkább elviselem a szenvedést. Ugyanez igaz a munkára és a befektetésre is.

Ha nem szeretném őket, képtelen volnék elviselni a küszködést és a kudarcélményeket, amelyek gyakran együtt járnak velük.

Aki azt hiszi, hogy szeretni könnyű, az nyilvánvalóan még sohasem szeretett.”

Robert T. Kiyosaki

Petőházi Mónika

facebook, twitter

Bátorság az MLM-hez

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/