Még ha kudarcot vall is újra meg újra az ember..

Karácsony előtti időszakban, pár nap alatt 30-40 jelöltet vesztettem el, saját és legközelebbi munkatársam frontján, miután egy jobb időszakot tudhatok magam mögött. Közrejátszott elmaradt program és sok minden más is ebben.
Az üzletépítés szakma lassan két éves tanulási folyamata következtében nem viselt meg nagyon és azonnal ennél az idézetnél pattintottam fel Randy Gage könyvét (furcsák a megérzések, amik szinte mindig a legmegfelelőbb gondolathoz vezetik az embert):
„Még ha kudarcot vall is újra meg újra az ember céljai teljesítése közben (ami szükségszerűen bekövetkezik, amíg le nem győzi a gyengeséget), az eközben nyert jellem ereje lesz a valódi siker mércéje, és ez képez majd egy új kiindulópontot a jövőbeni hatalom és győzelem felé.”
As a Man c könyvből
„A kihívások lépcsőkövek, amelyek fejlesztik a jellemet és a képességeket, amelyek végső soron lehetővé teszik a győzelmet. „
Randy Gage
Januárban folytattam tovább a lépegetést, a tanulást, a kapcsolatteremtést, és az apró növekedést.
Ne állj meg ott, ahol a kudarc feltornyosodik, mert a hegy mögött ott a könnyebb terep. Minden hegy megmászása után egyre ügyesebb leszel! Bírd ki a mászást!
Illusztráció: Tithenannis

Bátorság az MLM-hez

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>