Life style: Marietta szandáljai

Január vége felé járunk, a hozzám érkező emailekből is látom, lassan mindenkinek eszébe jut a nyár.. Ugyan még messze van, főleg a tőlünk északabbra fekvő országban élők számára, de én tudom, még egy hónap és a napos napokon már finom tavaszias illatok járnak a levegőben. Addig meg valahogy kibírjuk, főleg hideg napokon, mint a mai, nyári dolgokra hangolódva.
Görögországban az utóbbi években mindenki egy fenékkel több széken próbál ülni. Ilyen régen is volt, de nem volt ennyire elterjedt. Most légy bár híres TV perszóna, az egymagában nem elég, ha nem tudod pillangóéletű TV hírneved, legnagyobb csillogása idején, valamibe befektetni. Nem mondom, kell hozzá kis szerencse is, de főleg jó kapcsolatok, egy kis pénz meg pénzes pasi. Marietta-nak úgy néz ki mindenből bőven jutott.
Marietta Chrousala az egyik legszebb TV bemondónő, fashion icon Görögországban. Nem kontaktlencsével nyert szeme kéksége, világosbarna bőr- és hajszíne, mindig mosolygós arca, kellemes természete nagyon kedveltté teszik a nézők számára. Az Edessa-i születésű Marietta nyerte el 2003-ban a Star Hellas címet, majd őt választották a 2003-s Miss Universe versenyre küldött görög képviselőnek, ahol a 15. helyen végzett. 2002-től már a 2004-s Olimpiai Önkéntes csapatban dolgozik majd 2004-ben más celebekkel együtt, részt vesz az olimpiai lángot kísérő csoportban.
2004 után Marietta lesz a görög TV egyik kedvenc arca. Bemondónőként, majd adásvezetőként is szerepel, miközben modellként dolgozik tovább. Elvégzi az Athéni egyetem kommunikációs szakát. Az ALTER TV adónál saját műsorral büszkélkedik, mikor férjhez megy Leon Patitsas-hoz, az angol születésű göröghöz, aki az Atlas Maritime cég CEO-ja. Ezen a ponton TV-s karrierje félbe szakad. Az esküvőjük a történelmi jelentőségű Georgios Averoff hadi-cirkálón volt megtartva, ezzel nagy port kavarva hónapokig a médiában.
Marietta-t ugyan már nem látni a TV-ben, hacsak vendégként nem mások műsorában, azonban nem pihen babérjain és gazdag férje által biztosított puha párnáin. Édesanyja ötlete nyomán és annak segítségével, saját kézi készítésű díszekkel ellátott szandáljait árulja, nem olcsó áron. A szandálok és papucsok saját stílusát már lekoppintották az olcsó piacon is, de a Monastirakiban árult papucsok minősége messze nem olyan mint a Marietta készletéből valóké. Ha vásárolni nem is akarunk, szívünket felvidítják a nyári vidám színek, kislányos és romantikus megoldások.

Az egész készlet Marietta honlapján tekinthető meg.

A görög kaland

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>