A fordulópont

Ha sikerül elérned, hogy a gondolataid több mint fele pozitív legyen, és ne negatív, fordulóponthoz érkezel. Ha épp 51 százalékban sugárzol pozitív gondolatokat és érzéseket a külvilág felé, máris átbillented az életed mérlegét!

Mindjárt elmagyarázom, miért.
Amikor szeretetet adsz, az nem csupán olyan pozitív dolgok képében jut vissza hozzád, amiket szeretsz, hanem ami visszatér, még több szeretetet és pozitivitást tesz hozzá az életedhez! Ez az új pozitivitás pedig további pozitív dolgokat hoz magával, ami még több pozitivitást ad az életedhez, és így tovább. Mindennek vonzereje van, és amikor valami jó történik veled, az mindig még több jó dolgot vonz az életedbe.
Talán te is tapasztaltad már azt a jelenséget, amit hétköznapi nyelven szerencseszériának, vagy mázlisorozatnak neveznek. Ilyenkor egyik jó dolog a másik után történik veled, és úgy tűnik, sosem lesz vége. Ennek egyetlen oka van: az ilyen időszakokban több szeretetet adsz, mint amennyi negativitást sugárzol, és szeretet tér vissza hozzád, még több szeretetet hozva az életedbe, ami még több jó dolgot vonz magához.
De tapasztalhattad már ennek az ellenkezőjét is, amikor valami rosszul sült el, majd egyik dolog a másik után balul ütött ki. Erre az a magyarázat, hogy több negativitást adtál, mint szeretetet, és ahogy a negativitás visszatért hozzád, még több negativitást hozott az életedbe, ami még több negatív dolgot vonzott magához. Talán azt gondoltad magadban, hogy pech-szériád van, pedig az egésznek semmi köze a balszerencséhez. Csupán a vonzás törvénye működött az életedben, méghozzá óramű pontossággal. Ezek a sorozatok, akár a jó, akár a rossz fajtából valók, híven tükrözik, hogy mennyi szeretetet vagy negativitást sugárzol ki magadból az adott időszakban. Az egyetlen ok, amiért az efféle mázlisorozatoknak vagy pech-szériáknak egyszer csak vége szakad, az az, hogy egy ponton átbillented a mérleget a másik oldalra, az érzéseid révén.
Ha meg akarod változtatni az életedet, nem kell mást tenned, mint átbillenteni a mérleget azáltal, hogy pozitív gondolataidon és érzéseiden keresztül 51 százalékban szeretetet adsz. Attól kezdve, hogy elérted a fordulópontot, és immár több szeretetet adsz, mint amennyi negativitást, a szeretet, ami ennek hatására visszatér hozzád, megsokszorozza önmagát, hiszen a vonzás törvényének értelmében még több szeretetet hoz magával. Te pedig azt veszed majd észre, hogy szaporodnak körülötted a jó dolgok! Ahelyett, hogy csupa rossz történne veled, és termelné újra magát, egyre több jó tér vissza hozzád, és sokasodik az életed minden területén. És ennek így is kell lennie…..
Folytatás:
AZ ERŐ című könyvben.

Bátorság az MLM-hez

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>