Sorozatunk következő részében az érzelmekkel kapcsolatos legsikeresebb cikkeket gyűjtöttem össze.

Vidi Rita ebben a cikkében arra világit rá, hogy mindenkinek lehetnek rossz napjai, rossz hangulata, még a hősnőknek is:) Tanácsokat ad, hogyan lehet kijönni a mélyből, a tőle megszokott stílusban.

A mélyben, lenn

Ne lacafacázzunk, ne szépítsünk, ne nézzünk mindent rózsaszín szemüvegen át: ez a HősNősködés már túl sok a jóból! Az élet igenis kemény, tele egy csomó kellemetlenséggel, problémákkal, gondokkal, betegségekkel, de olyan is van, hogy reggel egyszer csak, minden ok nélkül bal lábbal kelünk fel, és mindent ezerszer rosszabbnak látunk, mint előtte való este…

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---


Innana ebben a cikkében megmutatja, hogyan lehet egyensúlyt teremteni a kapcsolatokban.  Ez szerintem mindig aktuális a legtöbb ember életében.

A Libikóka Effektus

Mindenki egyensúlyra törekszik. Akkor érezzük jól magunkat, akkor érezzük biztonságban magunkat, ha megvan az egyensúly. És ebből az egyensúlyi állapotból rettenetesen nehéz kijönni, holott ez akár egy torz, kóros egyensúly is lehet, ami pedig előbb-utóbb megbosszulja magát. Megbetegít, arra kényszerít, hogy feladd saját magad.

Szalkai Titi cikke, nagyon hasznos, ha az ellenkezőit teszed annak amit ő leír. Cikkében rávilágít azokra az apró dolgokra amik a párodnak az agyára mész. Ha ezeket betartod a szakítás garantált lesz:)

Merényletek a párkapcsolatod ellen

Vigyázat, ez az írás szatírikus és groteszk lesz. Kéretik ekként tekinteni rá. Mindazonáltal szükségét érzem így (is) beszélni a témáról, mert sok-sok olyan példát láttam az életben, ahol nem tudják, miért van baj. Nem értik a finom célzásokat arra vonatkozóan, hogy ugyan mitől keresnek vigasztalást egy harmadiknál a párpcsolat szereplői, mitől menekülnek például szenvedélybetegségekbe (azon kívül, hogy borzalmas gyerekkoruk volt), stb. stb

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Netanyu cikke kíváló példája annak, hogy mit kell tenni ha beteg lesz a gyerekünk, hasznos tippek vannak benne, és aha élményt is nyújtott számomra. Minden kisgyerekes anyukának ajánlom.

Amikor borulnak a tervek

Te hogyan éled meg , ha beteg a gyerek? Tudom, attól is függ, hány éves. Meg hogy munkahelyed van-e, vagy otthon dolgozol, esetleg még babázol. Bármi is legyen a rendes napi elfoglaltságod, ha beteg a gyerek, az bizony téged is stresszel. Ha azonban megfelelően állsz hozzá az adott szituációhoz, amolyan hősnősen:), elfogadással, akkor azért jó dolgokat is ki lehet ebből hozni.

A legaktuálisabb cikk mi más lehetne mint Vidi Rita párkapcsolatról szóló cikke.  Rita leírja a titokzatos módszert amivel megtalálhatod az igazit..

A tökéletes pár megtalálásának biztos receptje!

Mindenki az igazira vágyik. Olykor még azok is – sőt, lehet, hogy ők gyakrabban szembesülnek ezzel -, akik párkapcsolatban élnek.

De persze ez a tipikus: “Bárcsak megtalálnám végre az igazit, aki szeret, akinek gyerekeket szülhetek, akivel együtt öregszünk majd meg, és az életünk maga lesz a móka, kacagás, öröm, boldogság!”

Erről lesz most szó, és egy tutibiztos, kipróbált, csodamegvalósító módszerről…

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---

One thought on “Cikkek az érzelmekről”

  1. Rita cikkéhez írtam kommentet. (a tökéletes párról, ami szerintem ugyan nem létezik, és ezen a férjem se fog megsértődni:)

Comments are closed.