Az elmúlt 10 évben többet változott a világ, mint az előtte lévő 100 évben együttvéve.

Szinte viccesnek hangzik belegondolni, hogy alig 15 éve, hogy van Internet és igazán komolyan 10 évvel ezelőtt kezdte meg a forradalmi térhódítását.

Talán most azt gondolod, hogy ennek semmi köze a te életedhez…
Milyen hatást gyakorolna rád egy olyan eszköz, mint az Internet? Azonban ez az egész nem csupán az információs forradalomról szól, hanem valójában a tudat forradalmáról. Az emberiség kollektív tudatossága az Internet terjedésével párhuzamosan rohamosan fejlődni kezdett. Olyan információk és olyan lehetőségek érhetőek el ma akár másodpercek alatt, amire korábban hónapokat, vagy éveket kellett várni.
Ez a változás átalakította a munkád és a magánéleted körülményeit is
Ez a változás ahhoz, fogható, mint amikor az ipari forradalom idején a mezőgazdaság helyét átvette az ipar. Ha most körülnézel a világban, akkor azt látod, hogy minden, amit eddig az ipar és a gyártás testesített meg folyamatosan átadja a teret az információnak.
Az információ nem más mint tudás, ami a jelen pillanatban fénysebességgel áramlik az Interneten és egyik napról a másikra képes gyökeresen megváltoztatni a Te életkörülményeidet is. Elképzelhető, hogy hosszú évekig volt egy jól kiszámítható biztonságot nyújtó munkahelyed, ahol számított a tudásod és a sok éves tapasztalatod, amit megszereztél.
A tudásod és a tapasztalatod egyik napról a másikra semmivé vált
Nincs már szükség a munkádra, te pedig ott állsz most és fogalmad sincs mihez kezdj magaddal. Az iskolában megszerzett tudásod ma már szinte semmit sem ér, de nem tudod, hogy akkor mi az, amit meg kellene tanulnod ahhoz, hogy újra értékesnek érezhesd magad
Az egész változás folyamán elvesztetted az ÖNBIZALMAD és már nem érzed magadban a korábbi ERÕT és MAGABIZTOSSÁGOT. Olyan érzés, mintha egy légüres térbe kerültél volna és megszűnt volna a helyed a világban.
Ez a változás egy óriási fejlődés lehetőségét hozza el számodra
Az korábbi munkád és a megszerzett iskolai végzettséged csupán egy olyan doboz volt, amit a társadalom állított fel annak érdekében, hogy képes legyen beilleszteni téged egy olyan rendszerben, aminek így hasznos tagjává váltál.
Mi helyzet akkor, ha ez a rendszer nem működik többé?
Pontosan ez történik a jelen pillanatban. Ez a jelenlegi „válság” hátterében álló legfőbb ok, hogy a korábbi rendszer nem működik többé, ezért az a doboz, amiben eddig élted az életed egyszerre üressé és túlságosan is szűkké vált számodra. EZ TELJESEN NORMÁLIS.
Egy olyan új világ van ebben a pillanatban kialakulóban, ahol magad számára kell létrehoznod és megteremtened a saját helyed. Van egy fantasztikus feladat és különleges küldetés, ami ott lüktet benned ebben a pillanatban is és arra vár, hogy észrevedd és felfedezd és elkezd megérteni és használni…..
Forrás: Schilling Péter hírlevele
www.szammisztika.com

Bátorság az MLM-hez

Célkitűzés tanfolyam: 35 online lecke azért, hogy tényleg valóra válthasd az álmaidat.Jelentkezz most, az árat Te szabod meg! Klikk ide>>