A rákenrol az nem egy tánc

Már értem, miért mondják az ősrockerek, amikor bulizni mennek, hogy ez nem szórakozás nekik, hanem kemény meló a kocsmában ülni, ráadásul ott az a másnapi rosszullét…

Azt már az elmúlt pár évben megfigyeltem, hogy már én sem bírom már olyan jól a rocktevékenységet, mint fiatalabb koromban. Manapság egy hétvégi fesztiválon csak egy nap szórakozást tervezhetek be… a második nap már a pihenésé, lábadozásé… hiszen erre nem érnénk rá vasárnap, hétfőn már dolgozni kell.

Két éve a Balaton Bike Weekenden tapasztaltam az első jelet: pénteken végigtáncoltam az éjszakát. Másnap alig tudtam menni, fájt mindenem. A táncpartnerem a buli hevében letaposta a lábam, és összetörte a kézfejem, miközben ebből én semmit nem érzékeltem. Mindenhol kék-zöld foltok virítottak a testemen, mint akit összevertek, és szombaton egész nap magyarázkodhattam, amikor táncolni hívott, hogy: neee, most nincs kedvem. Hát nem nagyon hitte el.

Most egy hete megint elvittek az UFÓk. Két korsó sör után, amit a langymeleg medencében fogyasztottam el, előkerült egy diópálinkás üveg. Csak egy-egy kortyot ittam belőle a társaság kedvéért – nem szeretem a pálinkát, de ez finom édes volt. Másnap reggelre nem hajlott a nyakam, fájt a vállam, és nem volt bőr a könyökömön sem.

Semmi extra nem volt. Ültünk a sörsátorban és beszélgettünk. Igaz, áztunk egy pár órát a medencében, éjszaka is harminc fok körül volt a hőmérséklet, és valószínűleg az éjszakát végig könyököltem. Másnap meg örülhettem, hogy meleg van, és nem kell hosszúujjú pulóvert felvennem.

Rózsaszín motoros

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/