Minivilág Matiné

Tavaly év októberében a Minivilág könyvek kiadója, a Tessloff Babilon, útjára indította a Minivilág Matiné elnevezésű rendezvénysorozatát.
A Minivilág matinékon a kiadó legkisebbeknek szóló könyveivel ismerkedhetnek meg a résztvevők, így a program célközönsége a 0-3 éves korosztály.
A matinékon nem csak könyveket lehet lapozgatni, mindig meghívnak a szervezők valakit, aki dalos, játékos foglalkozást tart a kicsiknek.

babás_foglalkozás babás_program baba_mama_program baba_program r:babás_foglalkozások r:baba_mama_program_ajánló

A foglalkozásokat mindig gyakorlott, képzett babaszórakoztatók tartják, így például vezetett már Mini Matinét a Dalolka nevű foglalkozást tartó Kárász Eszter színész-drámapedagógus, a Ringatós, színész-rendező Mezei Kinga, a Kerekítős Jakabosné Kovács Judit drámapedagógus, Szmirnov Krisztina operaénekes, zenepedagógus, még a Piros Orr Bohócdoktorok bohóccsapatának egyik tagja Gelencsér Tünde is tart majd foglalkozást a babáknak, sőt lesz olyan matiné is, amikor dalolás helyett kézműveskedni lehet Nemes Natália kerámikus vezetésével.

A matinék helyszíne változó, kéthetente hétfőn délelőtt az Anno Meseboltban, minden hónap első csütörtökén a NOHA Stúdióban kerül megrendezésre, de olyan is lesz, amikor a  Pozsonyi Pagonyban tartják.

A rendezvények alatt a kiadó könyveit kedvezményesen szokták árulni.
A belépő ára 500 – 850 Ft-ba kerül, de ez az összeg a Noha stúdióban például levásárolható és van olyan Matiné is, melyre ingyenes a belépés.
A kicsiket banánnal és teával kínálják a szervezők a foglalkozás után.
Mi a Kárász Eszter által tartott Mini Matinét próbáltuk ki és Eszter még lufiból hajtogatott figurákkal is megajándékozta a manókat.

Legközelebbi Minivilág Matinék:

– Január 31-én 10 órától Pozsonyi Pagonyban (Bp. XIII. Pozsonyi út 12.) Gelencsér Tünde dalol, bábozik a piciknek
– Február 3-án 10 órától a Noha stúdióban(Bp, XIII. Pozsonyi út 26.) agyagozás Nemes Natival
– Február 7-én 10 órától az Anno Meseboltban (Bp. I. Krisztina tér 7.) Kárász Eszter szórakoztatja a piciket ukuleléjével és sok érdekes hangszerével

Bővebb info: www.minivilág.hu

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Babamóka

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/