Húsvéti előzetes

Hamarosan eljön a nyuszi aki számomra érthetetlen okokból tojást tojik:) Ha másért nem is de a programok miatt jó buli ez az ünnep is.

A Millenáris ilyenkor is jó programokkal vár bennünket. A Baba Bú-jón és az állatsimogatón április 23-án szombaton 10 órától például mi biztosan ott leszünk egészen délután 4-ig. De ezen kívül is kézművesség és zene vár mindenkit.

Helyszín: 2.ker. Kis Rókus u. 16-20.


A Fabula Bábszínház egy bátor nyulacskát mutat be a gyerekeknek (ápr.23) délelött 10 és délután 4 órai kezdettel. 4 éves kortól ajánlják.

Helyszín: 5.ker. Petőfi S. u. 6


Április 24-én vasárnap a vészetek Palotájában Cifra Palota lesz ismét. 10 órától egészen 2-ig várnak mindenkit aki szeret ujjbábot varrni és házikó formájú tároló dobozt készíteni. Mi kipróbáltuk és bár nincsenek sokan – ami szerintem tök jó – de gyerekkoncertek és táncelőadásokat is láttunk.

Ja és INGYENES🙂

És ha még a locsolkodók még mindíg jönnének akkor javaslom mnejetek ki a szabadba. Olyan gyönyörű a természet. Mindenütt virágok. Valamelyik nap kitévedtem a Margitszigetre és nem győztem magamba szívni a látványt. Legszivesebben magammal vittem volna a látványt.

Nagyon kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Babamóka

Célkitűzés tanfolyam: 35 online lecke azért, hogy tényleg valóra válthasd az álmaidat.Jelentkezz most, az árat Te szabod meg! Klikk ide>>