Barcelona csodálatos vagy!
Aztán megyünk tovább Spanyolországba, a célállomás: Barcelona, kíváncsi vagyok rá, mi minden változott. Már az autóból láttam, Barcelona gyönyörű, gyönyörűbb annál sokkal, mint régebben volt.
Lesz 12 teljes napunk, biztosan sok mindent megtudunk nézni, azt már tudom, itt van 4- es metró is, nem úgy, mint Budapesten.:):):)  Ugyanabban a szállodában szálltunk meg, mint a nászút alkalmával, csak egy kissé megváltozott, mégis elszorult a torkom, remegett a térdem is.
Kitekintgettünk az ablakon,  átölelve egymást, ez nem is készakarva, csak úgy jött, lenyűgöző látvány tárult elénk, olyan csodálatosan éreztem magam,  akaratlanul is rámosolyogtam a férjemre, ő még egy kicsit bele is pirult, aztán megint mosolyogtam rá, és ahogy visszanézett rám, minden ott volt a tekintetében, amit régen is olyan nagyon szerettem, az egész életem hiányzó elemeit láttam meg benne. Éveken keresztül kerestem, kutattam magam, nagyjából összeraktam egy képet, amit el tudtam fogadni valahogy, most elmerülők, elfog az emlékezés melege, eszembe jut a rengeteg eltemetett élmény, amit mind együtt éltünk át, elhalmozott a rengeteg érzés amit rajta keresztül kaptam meg.
Perceken keresztül csak hallgattunk, néztük egymást szótlanul,  ő szerintem ugyanarra gondolt, amire én,  éveken át azt hittük, mintha hurrikán tépte volna szét a majdnem romokban hevert életünk. Aztán én mondtam ki a bűvös szót: szeretlek, mindig szerettelek, még akkor is szerettelek, amikor úgy döntöttem mással akarok élni, de döntenem kellett, nem élhettem úgy tovább, pedig olyan nagyon fájt, még ha ezt itt most nem is hiszed el, de kívánom az érintésedet, az ölelésed, a csókjaidat , ezt érzem, és nemcsak érzem, tudom és akarom.
Ő a hajamba túrt, gyengéden átölelt, és suttogva kérdezte: igazán akarod?
Igen suttogtam, és szerettük, szerettük egymást órákon át, ahogy  talán az első szerelmes éjszakánkon sem.
Minden érintéssel tudatosul  bennem,  hogy minden,  amit eddig hittem, az csak rémálom volt, hogy egyedül voltam a gondjaimmal,  a bajaimmal, most egyszerre megvilágosodtam, minden kiderült,
soha nem voltam egyedül!
Ahogy egymás szemébe nézünk, és fogom a kezét, az érzelem, az összetartozás szikrája, fénye tör elő a sötétségből, ahol számtalan keserű érzéssel együtt szenvedtünk, kínoztuk egymást, aminek nem volt kezdete, és nem volt vége sem, mert soha nem beszéltünk meg semmit, azt hittük, nincs mit mondani, már mindent elmondtunk egymásnak ennyi sok év alatt, hát tévedtünk.
Most kinyílt a megtapasztalások virágos mezője, minden lehetőség a miénk, ahogy eddig is a miénk volt, csak nem voltunk tisztában vele, nem tudtunk élni vele.
A egész világ mint egy szál  rózsa elénk hajlik, és megmutatja leírhatatlan szépségét, és bódító illatát, ahogy telnek a percek néma csendben, egyre többet vagyunk képesek felfogni ebből, és ő szólal meg elsőnek, én is nagyon szeretlek!
Egyszerűen  nem vagyok képes megszólalni, pedig üvölteni tudnám torkom szakadtából: Élet, gyönyörű vagy, köszönöm Istenem, BARCELONA CSODÁLATOS VAGY!

Folytatás……!

Megírom

Célkitűzés tanfolyam: 35 online lecke azért, hogy tényleg valóra válthasd az álmaidat.Jelentkezz most, az árat Te szabod meg! Klikk ide>>