FeltűNŐ siker!

Ha egy nő gyereket vállal, az a karrierjére szinte mindig hatással van – és sajnos a legtöbbször nem jó hatással. Mivel nem csak mindig beszélni szeretnénk arról, milyen nehéz helyzetben vannak a kismamák, amikor visszatérnének a munkaerőpiacra, hanem hathatós segítséget is nyújtani, ezért olvasóink közül az első 20 jelentkező most lehetőséget kap arra, hogy TELJESEN INGYENESEN RÉSZT VEGYEN EGY 3 NAPOS KÉPZÉSI PROGRAMON, amely során a vállalkozás(indítás)hoz szükséges alapismereteket lehet elsajátítani (és utána feltűNŐ sikereket aratni!) Ha érdekel, hogyan maradhatsz naprakész, hogyan képezheted tovább, és hogyan valósíthatod meg önmagadat, amíg otthon vagy a babával, akkor kattints a folyatáshoz!

Szeretnéd, ha a babával otthon töltött évek alatt sem esnél ki a ritmusból, és szeretnéd naprakésszé tenni a tudásod?

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

Vállalkozást szeretnél indítani, de félsz az ismeretlentől?

Vagy már elindítottad vállalkozásodat, de nem tudod, hogyan tovább?

Mindhárom esetben megoldást találsz a „FeltűNŐ Siker” program keretén belül!

A „Feltűnő Siker” a Lifelong Learning Magyarország Alapítvány kezdő női vállalkozók részére kialakított tudásalapú, fejlesztő- és támogató programja.

A Kismamatitkok.hu olvasói közül az első 20 jelentkező most INGYENESEN vehet részt a tréningen, amelynek időpontja: 2010. szeptember 13, 14. és 17.

A tréning helyszíne: Budapest XI. ker, Fehérvári út 83., CEO Oktatási Kabinet

A tanfolyam 3 napos, naponként 8×45 perces, 7 témakört felölelő kurzus, mely a vállalkozásokhoz szükséges alapvető ismereteket hivatott átadni a résztvevőknek.

A 3 napos tanfolyam során az érintett témák a következőek:

pénzügy – A vállalkozás indításához szükséges pénzügyi alapvetés, könyvelés technikai információk nagy tapasztalattal rendelkező könyvelőnktől, hasznos pénzügyi praktikák, mérlegolvasás, készítés, fontos pénzügyi, számviteli határidők.

vezetői ismeretek – Miért vállalkozzunk? Hogyan vezessük vállalkozásunkat? Mitől sikeres a női vezető? Stratégiaalkotás. A vállalkozás eredményes működéshez szükséges alapok: az életképes üzlet, a vállalkozó és csapata, és az egyéb erőforrások (Pl.: tőke, kapcsolatrendszer).

marketing – Üzleti Terv készítése. Vállalkozásunk helyzetének elemzése, jövőjének megtervezése a piackutatástól a pénzügyi tervig. Az Üzleti Terv bemutatása, alkalmazásának előnyei, elkészítésének lépései, saját üzleti terved elkészítése, ellenőrzése.

pr és kommunikáció -Az ügyfelekkel történő kapcsolattartás, tárgyalás technikai „gyors talpaló”, értékesítési módszerek, tippek.

jog – A vállalkozás elindításához szükséges jogi alapismeretek, a választható cégformák jellemzői, a megalakításhoz szükséges jogi kérdések áttekintése, egy cégalapítás „modellezése”, a vállalkozás életében jellemző szerződések közös gyakorlatias áttekintése.

vállalkozói ismeretek – Projektmenedzsment a gyakorlatban. A fejlesztések tervezése. Az operatív tervezés és a fejlesztések összefüggései. Az Üzleti Terv gyakorlati oldala.

életvezetési tanácsok, NŐ témák – „A magyar nő ma!”, Milyenek vagyunk mi nők?, Mik az erényeink, kiaknázatlan készségeink?, Mit rejt a női „kincsesláda”? És mindez hogyan fordítható, formálható versenyelőnnyé?

A tanfolyam során kapott elméleti és gyakorlati tudást a hölgyek elmélyíthetik a klubnapokon, az egyéni kérdések megválaszolására pedig a személyes konzultáció, mentorálás ad lehetőséget.

Mi a képzés célja?

A statisztikák szerint minél több időt tölt otthon egy kisgyermekes szülő, annál nehezebb visszatérnie a munkaerőpiacra: egy gyermek vállalása esetén 12%-kal, két gyermeknél már 25%-kal csökkennek az édesanya elhelyezkedési esélyei. Sajnos a munkáltatók többsége még mindig előítélettel áll a pici gyereket nevelő munkavállalókhoz, kevés a családbarát cég, és még kevesebb az olyan, ahol kimondottan anyukákat keresnek, mert lojális, megbízható munkaerőnek tartják őket.

Rugalmas munkavégzésre, távmunkára, részmunkaidőben történő munkavállalásra hazánkban egyelőre ritkán adódik lehetőség, és sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy az álláskeresés során az édesanyákkal szemben rejtett diszkrimináció is érvényesülhet, ami nem mindig érhető tetten.

Ebben a helyzetben egy lehetséges megoldás a vállalkozásindítás, azonban a nők számára a vállalkozói lét még mindig nem elég vonzó, egyrészt a kiszámíthatatlansága (kockázatossága) miatt, emellett pedig azért is, mert sok hölgy rosszul gazdálkodik idejével, és gyenge önérvényesítési képességgel rendelkezik.

A „FeltűNŐ Siker” tréning erre kínál megoldást, teremt alternatívát: a cél a kismamák képzése, annak érdekében, hogy tudásukat naprakésszé tehessék, és el merjenek indulni saját útjukon. A tréning, a klub és a konzultációk segítségével az otthon töltött évek alatt olvasóink felvértezhetik magukat azokkal az ismeretekkel, amelyek a GYED, GYES ideje alatt vagy a munkába visszatéréssel párhuzamosan indított vállalkozás elindításához szükségesek, illetve a tanfolyam információival, praktikáival felvértezve megkímélhetik magukat azoktól a kezdeti időrabló, bürokratikus nehézségektől, melyek oly sok nőt eltántorítottak már a folytatástól.

A tréning alkalmával a Kismamatitkok.hu olvasói – akik csupán hozzászólásaikból ismerték eddig egymást – személyesen is megismerhetik egymást, beszélgethetnek közös élethelyzetükről, és ki tudja talán egy közös vállalkozás ötlete is felmerül…:)

 

Mit kell tenni, ha jelentkezni szeretnél?

Kezdő anyukák oldala

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---

One thought on “FeltűNŐ siker!”

  1. Az ingyenes részvételi lehetőséget nem érdemes kihagyni, már csak néhány hely van, úgyhogy siessetek, anyukák, akik tudatosan tervezitek az életeteket, karriereteket, és akik szeretnétek részt venni egy 3 napos képzésen, amelyen megtanulhatjátok a vállalkozás-indítás és – folytatás rejtelmeit!

Comments are closed.