Napok óta zajlott a szervezkedés a HősNők kulisszái mögött, és készült, formálódott a gyereknapi meglepetésünk számodra.

Készítettünk egy videót neked, fogadd szeretettel! A videó üzenete az, hogy mindannyian voltunk gyerekek, sőt, néha még meglett felnőtt fejjel is gyermekként csodálkozunk rá a világ dolgaira, ami szerintem így helyes!

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Van egy olyan mondás, hogy mindenki gyermek marad, amíg él az anyukája, és kívánom, hogy legalább 80 éves korodig gyermek tudj maradni, a körülményektől függetlenül! Gyermekien tiszta, gyermekien őszinte, és gyermekien boldog 🙂

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

Boldog Gyereknapot!

A videóhoz a zenét Eva Cassidy – What a wonderful world című dala szolgáltatta.

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---

15 thoughts on “Boldog Gyereknap HősNők módra”

 1. Kedves Rita!

  Köszönöm nektek ezt a szép meglepetést!!!!Nagyon aranyosak vagytok’
  Végig sirtam azenét :ugyanis én már sajnos nemvagyok gyerek.Már az én szüleim sajnos nem élnek.De agyermekeim sok mindenben kárpótolnak!
  És ti is!Nagyon jó a hozzászólásokat is olvasni
  Kevés ember van körülöttem akik ilyen jó érzésű és őszinte emberek mint ti és a hozzá szólók! Puszilok mindenkit és jó hetet kívánok mindenkinek Katica!

 2. Örülök, hogy tetszett Katica!
  Én, miközben készítettem, többször pityeregtem. Bennem is felmerült csomó érzés, öröm is, meg kicsi bánat is – azok miatt, akik már nem lehetnek velünk.

  Úgyhogy én köszönöm, hogy ebben résztvehettem, mert igazán nagy élmény volt 🙂

 3. Kedves Rita!
  Köszönöm ezt a kellemes meglepit,kedves tőled-tőletek 🙂

 4. Nagyon helyes kislányok voltatok -Vida Ágit ki se kellett volna írni, annyira nem változott 😀

  Nálunk sajnos az eső elmosta a gyereknapot, holnap bepótoljuk.

 5. Kedves összeállítás!
  Szerintem is ídézni a múltat, az egy jó elfoglaltság, az én Anyukám jó példa erre 75 éves és mindenre emlékszik, és csak mesél és mesél még a gyerekkoráról is, jó hallgatni.

 6. Kedves Rita!

  Én kemény rock-on nőttem fel, de most valahogy bepárásodott a képernyő. Vagy nem is tudom.
  Aranyosak vagytok.

 7. Kedves Rita !
  Te egy cuki nő vagy mindig tudsz valami szivhez szoló meglepetést szerezni vagyis okozni,ami teljesen jó értelemben gondolandó.
  Te egy fáradhatatlan egy aranyos és azontőrő, hogy másoknak hogyan tudjál szeretetet, örömöt,kedvességet adni. Kedves Rita miközben néztem a fényképeket szemembe összeszaladt a könny, hisz nekem sem él már az anyukám sem az anyósom,sem a férjem de nem is sorolom fel,hogy még kik hiányoznak az életemből. Nagyon kellmes zene volt, és nagyon szépen köszönöm, hogy egy röpke pillatra csak a zenére és a képre koncentráltam,és igen valahol a szivem mélyén én is néha gyereknek érzem magam. Nagyon Aranyosak vagytok ugy az egész csapat kivétel nélkűl.és kivánok nektek is Boldog Gyermeknapot! Erzsike

 8. :))))) Tüneményes!!! 🙂 Csuda aranyosak vagytok mind!! Érdekes, Vida Ágit akkor is felismertem volna, ha nem írja ki a filmen, hogy Ágika!! 🙂 Még Esztert is felismertem, Ritát is. 🙂 A többieket sajnos nem ismerem ennyire.

  Nagy cuppanós puszi az alkotásért – és magáért az ötletért is!! 🙂

 9. Kedves nagy lányok akik a mellékelt ábra szerint voltak kicsik is!
  Köszönöm a kedves gyereknapi , a szívmelengető nosztalgia jegyében készült zenés, táncos össszeállítást a hölgykoszorúról./Eszter honlapján leltem rá/ Ennek aztán álljon ellen aki tud!Esztert rögtön megismertem kicsinek álcázva is, de akit nem, az is ellenállhatatlan és aranyos nyagyanyás szívemnek. Miből is lesz a cserebogár? A kérdés örök!
  Szeretettel üdvözlök ismerősen és ismeretlenül mindenkit és kösz az ajándékot a gyereknapon bár már régestelen régen elmúlt a gyerekkorom és az általatok megfogalmazott definició szerint is már nagyon régen nem vagyok gyerek :
  Budai Vali

 10. Köszönöm kedves Rita!
  JÓérzés nézni az ilyen gyerekkori képeket, és ha még ilyen összeálitásba van,az maga a csoda.
  Üdvözletem mindenkinek; Bamgica

Comments are closed.