A nagy találkozás Télapóval – egy kis programajánló

Nem rég a Praktikerben a kasszánál megpillantottam egy nagy kupac Télapó jelmezt. Rögtön felcsillant a szemem, pláne mikor megláttam, hogy csak 990 Ft-ba kerül és azonnal megszületett a fejemben,

A TÉLAPÓ HÁZHOZ JÖN PROJEKT:

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

Ki is osztottam a feladatot Apára, hogy december 6-án Télapóként fog hazajönni. Szerencsére Apának gyorsan vág az esze és azonnal meggyőzött, hogy ötletem nem a legjobb, hiszen Zoé az első pillanatban beazonosítaná Apát a Télapó jelmez alatt és azonnal le is rombolnánk a Télapó körüli mesevilágot, melyet hetek óta alakítgatok gondosan az én kicsikém fejében.
Ezt az ötlet tehát gyorsan elvetettük, Apa nem lesz Télapó, de akkor ki legyen?
Még meg sem találtuk az ideális jelöltet, amikor az egyik barátnőm sztorija elvette a kedvem az egész Télapó házhoz jön projekttől.
Anita ugyanis elmesélte, hogy 2 és 4 éves unokahúgaihoz a nagybácsi személyében érkezett a Mikulás. A kislányok azon kívül, hogy sikítófrászt kaptak mikor megjelent az ő kis biztonságos birodalmukban a piros ruhás betolakodó, teljesen képben voltak, hogy ez nem az igazi Télapó és a nagyobbik közölte, hogy “Józsi bácsi, megismerlek a szagodról!”:)))
Azt, hogy Józsi bácsinak milyen szaga lehetett, próbálom nem elképzelni, azt pedig, hogy Zoénak a Télapóval való nagy találkozása nem az otthonunkban lesz, végérvényesen eldöntöttem.

Szerencsére ezen a hétvégén az országot elárasztják a Mikulások, a Télapók és jobbnál jobb gyermek programokkal várják a gyerekeket a művelődési házaktól a játszóházakon át, a bevásárlóközpontokig mindenhol.

Marad tehát a

KERESÜNK EGY JÓ KIS PROGRAMOT, AHOL TALÁLKOZHATUNK EGY IGAZI TÉLAPÓVAL PROJEKT:

gyermek_program,  babás_program baba_mama_program baba_program családi_program karácsony télapó mikulás télapó_program mikulás_program

Még nem sikerült eldöntenem, hogy melyik legyen ez a jó kis program, mert rengeteg program közül lehet választani ezen a hétvégén.

A kedvenceim:

Télapó Expressz indul a Vasúttörténeti Parkba:

A karácsonyi díszben pompázó gőzmozdony a Nyugati pályaudvarról indul majd és 1980 Ft-ért repíti a gyerekeket és szüleiket a Vasúttörténeti Parkba, ahol aztán a Misu a Masiniszta című zenés mikulás műsort nézhetik meg gyerkőcök.
A műsor után érkezik a Télapó is, aki persze minden kicsit megajándékoz egy-egy mikuláscsomaggal.
A Télapó Expressz öt alkalommal indul:
2010. december 3-án 15:40-kor
2010. december 4-én 10:40-kor
és 13:40-kor
2010. december 5-én 10:40-kor és 13:40-kor

Nagyon gyorsan fogynak a jegyek, de ha valaki lemarad a vonatról, akkor is elmehet a Vasúttörténeti Parkba és a műsort megnézheti és a Télapóval is találkozhat.
A vonat nélküli jegy 1500 Ft-ba kerül.


Harsányba is robog majd egy Télapó Expressz:

Ez a vonat Miskolcról indul és a Kalandparkba robog, ahol a Télapón kívül a krampusz és Télapó állatai is várják a kicsiket. Az állatokat nem csak simogatni lehet, de fotózkodni is velük. Lesz bohóc műsor és persze itt sem maradnak csomag nélkül a gyerekek.
Erre a programra 1300 Ft a gyerek és 1000 Ft a felnőtt jegy. Egyénileg csak elővételben váltható jegy erre a programra Miskolcon a Vologda u, 4. szám alatt vagy Budapesten a VII. kerület Rákóczi út 54-ben.

A Fantasy Land játszóházról már írtam, hogy oda december 6-án érkezik a Mikulás, ahol a vele való találkozás egy hatalmas játékkal tetőzhető.


A Minimanó Babacentrumba december 5-én látogat el a Mikulás, a szervezők pedig egész napos programmal várják a piciket. A belépő 1850 Ft-ba kerül és következőket tartalmazza:

  • – 10-16 óráig tart a rendezvény, ez alatt az idő alatt lehet fotózkodni a mikulással, aki az egy db ajándék fotón kívül, csomagot is ad minden manónak

  • – egész napos játék a Játsszvelem csapattal, csupa klassz játékokkal

  • – lesz büfé asztal, a Meki nagy narancsos hordójával

  • – 12-13 óráig zenebölcsi

  • – Bogyó és Babóca vetítés folyamatosan

500 Ft-ért váltható majd tombola is, ahol egész jó kis nyeremények kerülnek kisorsolásra.

Ingyenes program keretében is megoldható a Télapóval való találkozás. Majd minden bevásárló központ szerződtetett Télapót, akik szebbnél szebb házikókban csücsülve várják kis látogatóikat.

– Az Alle-ban az adventi időszak alatt minden nap találkozhatunk a Télapóval és krampuszaival a Mikulásházban, december 5-én pedig egész napos gyermekprogram lesz. A november vége óta tartó kézműves foglalkozásokon kívül, ezen a napon két gyermek darabbal is kedveskednek az odalátogatóknak. 14:00 órakor a Batyu Színház, Holle Anyó című mesejáték, 15:00 órakor pedig a Szeleburdi Meseszínház, Mese a Teli Zsákról című darabja szórakoztatja a nézőket.

– A Pólus Centerbe is beköltözik a Télapó, igazán gyönyörű kis birodalmat kapott. December 6. és 12. között hétfőtől péntekig 17-19 óráig, szombaton 15 és 19 óra között, vasárnap pedig 16-18-ig, minden gyermeket vár a mesesarokban, ahol a kicsik játszhatnak, mesét hallgathatnak és gyermek műsorokat is nézhetnek. December 5-én pedig az egész napos színpadi programok után 17.20-kor érkezik a mikulás és lehet majd vele közös fotót készíttetni.
A mesesarokban akkor is van élet, mikor a télapó nincs ott. December 4. és 22. között minden nap játékos foglalkozással várja a gyermekeket!

– Az Aréna Plaza mikulás Show-val készül. Náluk december 5-én és 6-án futhatunk bármikor a Mikulásba és 5-én, vasárnap, 14.00 és 17.00-kor valamint 6-án hétfőn, 16.00 és 18.00 között fotózkodni is lehet majd a manóival.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

Babamóka

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---