2009. szeptember 26. szombat Lezajlott az első HősNők tréning, amely a HősNők Tisztánlátás Tréning nevet kapta a keresztségben (vagy névadón?), és a nap végére rászolgált az elnevezésére.

Résztvevőink ezekkel a szavakkal ajánlják azoknak, akik legközelebb szeretnének majd eljönni:

„Ismerd meg, és tudd meg azt, hogyan NE éld mindennapjaid!”

„Érdemes belevágni! Néha belénk nyilall, hogy ebbe a hibába mi is, én is beleesek, de megmutatja a kiutat! Örülök, hogy itt voltam! Hasznos volt!”

„Jó szívvel ajánlom, mert tudnunk kell, hogyan éljünk még tudatosabban, hogy még kevesebb hibával könnyebb legyen az életünk, és vastagabb a pénztárcánk. :”

„A harmadik részt ajánlanám leginkább azért, hogy ne vakon sodródjunk végig az életen, akikkel csak úgy megtörténnek a dolgok!”

„Úgy jöttem, hogy örültem (előre), hogy találkozhatunk a csajokkal, kicsit beszélgethetünk. Ne haragudj, hogy nem vártam sokat, viszont rengeteget kaptam!!! Elgondolkodtató volt, feltöltött energiával, és újult erővel vágok neki a teendőimnek.”

„Rita különleges egyéniség, aki rányitja a nők szemét saját hibáikra, keményen szembesít ÉS megoldást kínál. Az, hogy ki él a lehetőséggel, mindenkinek a maga felelőssége!”

„Léleknyitogató, szemnyitogató önsegítő kurzus. De ez nem az üzletről szól: legyél nyitott az érzékenységre, a női érzelmekre, a SZEMBENÉZÉSRE ÖNMAGADDAL, akkor is, ha kínos! >>Vállalod?<<” 🙂

„Olyan, mint egy kilátóból körülnézni, egészében, összefüggéseket láttatva mutat rá fontos dolgokra az életünkben.”

Köszönöm szépen a véleményeket!

Ez volt tegnap. Lezárult a HősNők hajnala. Tulajdonképpen tegnap estére felkelt a nap 🙂 De mi lesz holnap?

A résztvevőknek elmondtam – remélem, még emlékeztek rá! 🙂 -, hogy ez egy teszt-tréning is volt egyben.

Rengeteg képzeletbeli szenzor lett elhelyezve, mind az anyagban, mind a nap ritmusában, a kivitelezésben, a Gyöngyi előbukkanása körüli fordulatban, a harmadik előadásban, a kérdéseitekben, a válaszaimban (!!!) és a kérdőívekben is, sőt, az utána előtörő érzéseimben, gondolataimban, ötleteimben.

Olyan mennyiségű, feldolgozható adatom lett, aminek alapján akár 4-5 nagyobb volumenű projekt fog megvalósulni a ti segítségetekkel! Egy-két héten belül ezekről részletesen is beszámolok majd, de most elmegyek pihenni néhány napra-hétre (talán egy hónap is lesz belőle). Már csak azért is pihennem kell, mert a 4-5 projekt közül el kell különíteni azt, amelyikkel kezdünk, mert ugye egyszerre csak egy dologgal érdemes foglalkozni (lásd fókuszálás ;)).

Amiket a tréningen megígértünk-megbeszéltünk – slide-ok letölthetősége, konferenciahívásos skype konzultáció a tréning óta felismert jelekről és a tapasztalataitokról -, azokkal most a napokban még kiemelten foglalkozom (az ezekről szóló tudnivalókkal), aztán tényleg elhallgatok pár hétre, átadom a terepet a szakértőknek és a cikkek szerzőinek.

Külön köszönöm azokat az észrevételeket, amiket a szervezéssel, a teremmel, a slideokkal, az előadásmóddal kapcsolatban javasoltatok, mind-mind nagyon tanulságos! Példa: a hely, ahol voltunk, szervezői szemmel nézve maga a tökély: magas szintű a kiszolgálás, kedvesek a tulajdonosok és a személyzet, minden egyszerű, minden flottul megy. Ugyanakkor egy HősNők rendezvényhez kissé rideg a terem maga, hiába, hogy légkondicionált, hogy technikailag jól felszerelt. Tehát ezen mindenképpen változtatni fogunk, már vannak is konkrét elképzeléseim, hogy hogyan (ja, gyorsan le is írom, mert amíg nincs leírva, csak álom, tudjátok ;))

Köszönöm, hogy ottvoltatok, és nagyon sajnálom, hogy néhányan végül mégsem tudtak eljönni. Túlzás nélkül állíthatom – még ha öndicséretnek is tűnik (naná, mert az! :)) -, hogy valami olyan történt tegnap, ami egyrészt nyomot hagyott a világban, másrészt pedig: már elhelyezte lenyomatát a jövőben :).

Határtalan önbizalommal születünk, de kisiskolás korunkra kiveszik belőlünk a saját önbizalmunk növelésének képessége. Most visszaadjuk neked, nézd meg, hogyan!>>

Szeretettel,

Rita

7 thoughts on “Lezárult egy korszak, amivel megkezdődött egy korszak”

 1. Mi meg jól megünnepeltük a fiam 2. szülinapját… 🙂 A következőn ott leszek, ígérem! Igazából most is nagyon sajnáltam, hogy nem jött össze…

 2. Hogy ott szerettem volna-e lenni?? Nem kérdés!
  Bárcsak megismertelek volna Mindnyájatokat személyesen!!!
  Tudom a magyarázatot a HősNők közül sokan úgy látjátok, talán csak kifogás.
  Kérlek, higgyétek , nem az !
  Azért vagyok itt Veletek, mert azt kapom, amire szükségem van,Ott, arra még inkább lett volna.
  Ezt így meg tudom valósítani, jelenleg azt nem tudtam kivitelezni.
  De a következőről még nem késtem le! Veletek élvezem mindazt, miről Rita írt, s Ti nyilatkoztatok.
  Hiszem, nagy volt !
  Hisz ott voltak a Nagyok!
  Rita, jó pihenést és egyben munkát, amik a pihibe férnek.Köszi az eddigieket !!!!S a többieknek is !!!
  Akik tanulságos dolgokkal tértek haza, kívánom a saját kis világukban jól tudják hasznosítani, mert az a lényeg,abban bújik meg
  az ördög,nem?

 3. Nemsokára csinálunk egy nem-tréninget is 🙂 Ahol tényleg ismerkedni tudunk, mert nagyon nem szeretnék kizárólag csak ilyen hagyományos, oktatási-rendszerszerű dolgokba belebonyolódni, mert ezek kellenek, de azért a női légkör nem ebből jön össze..
  Na húzok, mert szabin vagyok 😉

 4. Kedves Rita
  Én is sajnálom hogy a tréningen nem tudtam részt venni,annál inkább is mert nagyon is érdekel ez a téma.Remélem hogy később lesz még rá lehetőség, hogy ezt pótoljam, és megismerjelek benneteket személyesen is.Minden eddigi írást érdeklődéssel olvastam, köszönöm mindőtöknek. Jó pihenést és feltöltődést kívánok Anna

 5. OFF Rita, a könyved mikorra várható? nem rendeltem meg .pdf-ben, mert nekem szükségem van rá, hogy lapozgathassam, beleírhassak, könyvjelzőzzek 🙂

 6. Zsuzsi, amint sikerül megegyezni és végleges formába önteni a nyomdával, rá kb. 2 hétre már meg is lesz. Részemről teljesen le van zárva a könyv, semmit nem kell már vele csinálni. Innentől számítva tehát kb. 3-4 hét múlva lesz meg. (Már vágom a centit :))
  Köszi az érdeklődést!

Comments are closed.