Figyelem, már csak holnap éjfélig lehet jelentkezni a Tisztánlátás Tréningre! Részletek itt>>

Most, hogy már a finisébe érkezünk a tréningre való jelentkezésnek, biztosan benned is felmerült néhány kérdés. Összeszedtem azokat a kérdéseket, érdeklődő sorokat, amiket e-mailben kaptam, hátha a te fejedben is hasonló dolgok járnak. Most megkaphatod a választ.
<

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Kérdés: Fontolgatom, hogy elmegyek a tréningedre, de lehet, hogy csak legközelebb. Fog emelkedni az ára?

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

Válasz: Igen. Januártól emelkedik az ár, előre láthatólag 14500-14900,- forintba fog kerülni. Most a legdrágább jegy 12900,- Ft, ajándékutalvánnyal rendelkezőknek 7900,- forint>>

Kérdés: Az ajándékutalványomat jövőre is beválthatom? Ha igen, akkor milyen értéken?

Válasz: Az ajándékutalvány mindig annyit ér, amekkora összeg szerepel rajta. Tehát jövőre is 5000,- forintot fog érni, csak éppen a tréning lesz picivel drágább. Tehát jobban jársz, ha még idén eljössz.

Kérdés: Lesz még ezen kívül valamilyen találkozó? Most nem tudok elmenni.

Válasz: Igen, karácsony előtt lesz egy barátkozós, beszélgetős összejövetel, az nem tréning lesz, hanem szimplán csak jól érezzük majd magunkat. A tisztánlátásról egy szó sem fog elhangzani a tréningen kívül, azt garantálom.

Kérdés: Az ajándék skype konzultációval kapcsolatban bizonytalanodtam el. Sosem használtam még skype-ot, nincs is olyanom.

Válasz: Megnyugtatlak: annyira egyszerű használni, mint a mobiltelefont, és a konzultáció előtt egy minioktatást is kapsz a használatáról. A modern technológia a barátunk, ha még nem lenne az, akkor megbarátkoztatunk vele :).

Kérdés: A könyvedet meg lehet majd vásárolni a helyszínen?

Válasz: Igen, Piroska, a sikerreceptek.hu háziasszonya, többek között az én könyvemet is hozza majd a többivel együtt, természetesen arra is érvényes lesz a 10% kedvezmény. Sőt, még dedikálom is!

Kérdés: Nem tudom meggyőzni a férjemet, hogy milyen fontos lenne nekem ez a tréning. Segíts légyszíves, mit mondjak neki?

Válasz: Mondd meg neki, hogy ha a tréningről elégedetlenül mész haza, akkor vissza fogom adni a pénzedet! Ugyanis pénz visszafizetési garanciát vállalok a tréningre is: ha nem érzed, hogy az információ átütő erejű számodra, ha nem érzed, hogy hasznosítani tudnád, akkor csak jelezd legkésőbb a második szünetben, hogy távozni akarsz, és még a héten visszautaljuk a pénzedet.

Kérdés: Alapjában nyugodt életet élek, 4 gyermekem van, őket terelgetem, a férjemmel nagyon jó a kapcsolatunk. Mégis, elkezdett érdekelni, hogy mi újat tudsz mondani. Szerinted nekem jót tenne a tréning?

Válasz: 4 gyerekkel? Számodra – és a gyerekeid számára – kincset érne ez a tudás! Gondolj bele, mi szülők, mindig azon aggódunk, hogy vajon átadunk-e minden tudást a gyerekünknek arról, hogy hogyan működik a világ. Ezt a módszert már a lányomnak is tanítom. Érdekes módon, kamaszként ő is sokkal nyugodtabb lett, mert ha még nem is tapasztalt szinte semmit az élet árnyoldalából, ezek után már félni sem fog tőle. Szülőknek, anyáknak kiemelten fontos ez a tudás. Nem mellékes, hogy a kis közösségek tagjai jobban megértik ezek után egymást is.

Van még esetleg kérdésed? Tedd fel itt a kommentek között, megválaszolom!

Ne feledd: semmi nem veszíthetsz, mert ha nem tetszik a tréning, ha nem tetszik a téma, legkésőbb a második szünetben jelezheted a pénz visszakérési igényedet, és mi még a héten vissza is utaljuk! Olvasd el a többi részletet, és jelentkezz kockázat nélkül!>>

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---