Épp egy könyvet olvasok (most kivételesen csak egyet) a kommunikációról, és egy szédületesen fontos mondás van benne: Csak egy dolog van, amit mindjárt legfölül kezdhetünk: gödröt ásni.

Milyen igaz! Számunkra, HősNők számára ez több szempontból is fontos mondás, de most csak egy szempontot vennék előre: minden javítási folyamat, változás, amit eltervezünk, akár a kapcsolatainkkal, akár a gondolkodásmódunkkal, akár a teljes jövőnkkel kapcsolatban, az nem ott kezdődik, hogy felértünk a csúcsra, és hurrá!

A fejlődés, és a fejlődésre törekvés tulajdonképpen küzdelmek, harcok sora, de ezeknek az a közös jellemzője, hogy már előtte/előre nagy valószínűséggel biztosak lehetünk benne, hogy sikerülni fog, győzni fogunk! Ugyanis azok, akik sorra elvéreznek harcaikban, azok nem is vállalják a harcot. A vétlen áldozat szerepében ragadnak, ami mindenre méltó, csak csodálatra nem. Főleg ma, az információs társadalom korában nem…

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Azok, akik örökké csak álmodoznak, és a Mónika Show előtt ülve felváltva sóhajtoznak és szörnyülködnek, örök vesztes állapotra kárhoztatják magukat, miközben ugyanúgy vágynak a jóra, a jobbra, mint azok, akik tesznek is érte, és ezáltal el is érik!

Mi különbözteti meg az áldozatot a HősNőtől?

A jelentőségteljes, mások életére is kiható, pozitív eredmény.


Éppen ezért, a mai napon módosítok a HősNők szlogenjén, mert eddig így valahogy így szólt: Élj úgy, hogy 80 éves korodban, unokáktól körbevéve, büszkén mesélhess az életedről.

Mától így szól: Élj úgy, hogy 80 éves korodban, az unokáid büszkélkedhessenek tartalmas életeddel és irigylésreméltó eredményeiddel!

Ez nem jelent rózsaszín leányregényt, előre szólok! Ez küzdelmeket, harcokat, izgalmakat és bizony eredményeket kódol bele az életedbe. Ha még nem tudod, hogy hogyan, csak maradj velünk továbbra is, nem rejtünk véka alá semmit! Hamarosan folytatjuk!