Világsztárok Görögországról (star του Hollywood μιλούν για την Ελλάδα)

Az utóbbi napokban sokat lehetett olvasni  divattal, life style-l, trendekkel foglalkozó magazinokban a Golden Globe-on résztvevők körüli pikáns pletykákról, ruháikról, stílusukról. Itt van pár kedvenc, ahogyan Görögországról nyilatkoznak. Én csak egyet nem értek, hogy a csodába nem botlottam soha egy ilyen sztárba sem a sok év alatt, mióta itt élek?:) Egészen szomorú vagyok ettől:)

Angelina a „Trója”-ban
Angelina Jolie: persze, hogyne, jártam már Görögországban. A krízis az egész világot érinti sajnos. Nemrég filmet forgattam én is Boszniában a háborúról és erőszakról és sajnos a gazdasági krízis sokszor háborút von maga után, nem mondom, hogy most is az lesz, de a világnak fokozottan kell figyelnie erre és támogatnia ezeket az országokat amennyire lehetséges.
George Clooney: nekem van egy házam Olaszországban és egyszerűen imádok ott lenni, mindig alig várom, hogy oda utazhassak. Riporter: szóval Olaszországod választja Görögország helyett? G.K.: ezt nem mondom, mert mérges lesz rám. És ki akar egy mérges göröggel szembenézni?:) Alexander Payne, görög származású rendezőről: a kedvenceim közül való, imádok vele dolgozni. És jövünk a nyáron Görögországba!
Sofia Vergara: persze már sokszor jártam Görögországban és imádom! Szerintem az egyik legszebb ország a földön!
Steven Spielberg: Igen, ezen a nyáron Görögországban jártam. Már rengetegszer jártam az országban. Most sok európai országban van gazdasági krízis, nemcsak Görögországban. Úgy hiszem minden ország eljut a szakadék szélére, aztán vagy megmentik, vagy saját magát menti meg. Nagyon nagyon remélem, hogy az óriási történelemmel rendelkező Görögországot megmentik, vagy megmenti saját magát. Gyönyörű ország, fantasztikus emberekkel és nagyon büszke vagyok, hogy olyan gyakran járok oda.
Brad a „Trója”-ban
Brad Pitt: ó, nem, dehogy vettünk házat a nyáron Görögországban! Jó lenne, ha minden ház, amiről azt írták, megvettem, az enyém lehetne! Persze, hogyne, voltunk Görögországban, az egyik legszebb hely szerintem a világon!
Gerald, mint „Leonidas király” a „300”-ban
Gerald Butler: a „300” eddigi legfontosabb, legizgalmasabb és legjobban élvezhető filmem volt, amelyik nagyon mélyen érintett engem személyesen. Azóta milliónyi görög emberrel beszélgettem már és ez összességében, olyan hatással van rám, mintha kicsit én is görög lennék.
Alexander Payne :  nagyon hűséges vagyok a Thessaloniki-i filmfesztiválhoz, ahol nagyon erősen támogatják a munkámat. Ezt nem csak azért teszik, mert én magam görög származású vagyok, hanem mert hisznek a rendezői munkámban. Örülök, hogy mikor az ország ilyen nehéz helyzetben van, mégis sikerült megint megrendezni azt.
Oedipus the King, 1967
Christopher Plummer: ó, már rengetegszer jártam az országban! Ott filmeztük Oidipusz-t, pontosabban Dodonis-ban. Imádom Görögországot, már 3-4 filmet forgattam az országban, így elég jól ismerem.
Maria Menounos, Sakis Rouvas-l az Euróvíziós verseny görög megmérettetésén
Maria Menounos-nak nem kell semmit mondania:) A görög származású TV-sztár már sokszor volt Görögországban és helyi show-kba is besegített, mindenki ismeri szeretetét az ország iránt.

A görög kaland

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>