Színek jelentése

A vörös színt választó emberek erősek, melegséget áraszt a lényük, ők a közösség motorja, de robbanékonyak, türelmetlenek és hajlamosak az agresszióra is. Határozottak, szenvedélyesek és kreatívak. Folyamatosan fejlődnek és megújulnak. Vágynak a kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló kapcsolatra.

A sárga színt választó emberek derűsek és optimisták, élvezik az életet, ám kiegyensúlyozatlan állapotban kritikusak és szőrszálhasogatók. Vágynak a boldogságra, vidámságra, nevetésre, a korlátoktól mentes szabad viselkedésre, felszabadultság érzésre, intellektuális élményekre. Magabiztosak, tisztelettel fordulnak mások felé, társaságkedvelők, rugalmasak, mentesek a gátlásoktól, nyugodtak. Kedvelik a fizikai jellegű tevékenységet, a jó ételeket és italokat. Az ilyen emberek melegséget sugároznak.
A zöld színt választó emberek életerősek, bátrak, határozottak. Konfliktusérzésre, türelmetlenségre, agresszióra való hajlamot mutatnak. Az emberek szeretnek zöldet kedvelő emberekhez közeledni, mert pozitív energiát adnak, és az egész lényük nyugalmat áraszt. Harmóniára törekszenek, és fokozott törekvés, hajlam él bennük a gyógyítás iránt.
A kék színt választó emberekből tisztaság, csendesség, és hűvösség árad, harmónia, biztonság, nyugalom, hidegfejűség, a feloldódás, a végtelenség érzetét keltik. Békések, függetlenek, és derűsek, de túl erősen ragaszkodnak elképzeléseikhez.
A lila színt választó emberek elmélyültségre, elvarázsoltságra, misztikus élményekre vágynak. Vágynak a szerelemre, szeretetre, és megértésre. Valószínűleg sokszor álmodoznak, és másfelé vágyódnak. Szelídek és áldozatkészek, olykor mégis büszkék, és arrogánsak kapcsolataikban.
A szürke színt választó emberek az elhatárolódásra, egyedüllétre, szabadságra, titkolózásra vágynak. Nem akarnak feltűnést kelteni, de magukról azt gondolják, hogy mások, mint a többi ember. Titokban vágynak az elismerésre, tapasztaltnak érzik magukat.
A barna színt választó emberek nagy fontosságot tulajdonítanak kényelmüknek, családjuknak, otthonuknak, egészségi állapotuknak. Az anyagi lét, a létbiztonság kérdései, a test szükségletei, a családi harmónia megteremtése foglalkoztatják.
A rózsaszínt választó emberek béketűrőek, és hálásak, ugyanakkor hiúak és arrogánsak tudnak lenni. Öltözködésben az igazi rózsaszín édes kislánynak, míg a pink magabiztos nőcinek mutat.
Az összeállítás forrása egy üzleti protokollt tartalmazó jegyzet.
Petőházi Mónika, facebook, twitter
pmoncsi64@gmail.com

Bátorság az MLM-hez

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>