PMS (Parked Motorcycle Syndrome)

Vannak azok a nehéz napok, amit egyetlen nőnek sem kell ecsetelnem. Amikor egyszerre jelentkeznek a testi-lelki kellemetlenségek: az ember feszült, fáradt, legszívesebben egész nap csak enne… Fábián Zsolt szavaival élve: “Az enyhébb panaszoktól a súlyos, akár munkaképtelenségig is vezető tünetek gyakran nemcsak a szenvedő nőt, hanem környezetét is megviselik, emiatt sokszor vált ki a családtagok, munkatársak részéről értetlenséget, rosszallást, akik legtöbbször hisztériásnak titulálják a “beteget”.”

Talán hihetetlen, de bármennyire is hasonlítanak ezek a tünetek, én most nem a premenstruációs szindrómáról beszélek. Az általam részletezett betegség nem csak a nőknél, hanem a férfiaknál is feltűnhet – sőt, egy ilyen esős, hideg nyár után ez szinte természetes.

A Parked Motorcycle Syndrome (parkoló motor szindróma) normál esetben csak a motor téli pihenő ideje alatt üti fel a fejét, de ne csodálkozzunk, ha környezetünkben egyre gyakrabban találkozunk olyan személlyel, aki maga elé meredve brümmög, gumimocit eszeget, vagy ha hozzászólunk, összerezzenve hirtelen behúzza a féket a jobb kezével.

A betegségre az egyetlen gyógymód, ha megkérjük, hogy használja ki az utolsó meleg hétvégét és üljön fel végre a kétkerekűjére!


Rózsaszín motoros

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

One thought on “PMS (Parked Motorcycle Syndrome)”

  1. Ilyen szempontból tényleg milyen jó, hogy ilyen melegre sikeredett ez a november… hátha így rövidebb lesz az az időszak amikor ténylegesen a garázsban kell hagyni motorunkat…

Comments are closed.