MLM fórumok

Hébe- hóba rátévedek az MLM-es fórumokra. Ha nem foglalkoznék a Network Marketinggel odaadóan, biztosan összezavarodnék az ott olvasott hozzászólások nyomán. Többnyire csalódott, hamar feladó mlmezők, vagy tétova és bizonytalan kíváncsiskodók hozzák létre ezeket a lapokat. Egyesek meggyőződéses önigazolásként, mások mert nehezen döntenek.

Sajnos rengeteg ember ezekből szerzi az információkat, és szinte megkönnyebbülten sóhajtva be is fejezik mlm-es pályafutásukat.
Egy kérdés motoszkál bennem: létezik olyan, hogy bármely MLM cég, vagy hálózatépítési módszer csakis JÓ, vagy csakis ROSSZ? Létezik, hogy kifejezetten KÖNNYŰ, vagy egyértelműen SZÖRNYŰ NEHÉZ? Szerintem NEM.
Mindennek, ami a világon van, két fele, két ellenpontja van: jó, és rossz. És nézőpontunk, tapasztalatunk kérdése, hogy melyiket nagyítjuk fel, tetszésünk szerint.
A kitartóbbak, elszántabbak addig keresgélnek, amíg valódi, értékes tudáshoz nem jutnak, egy olyan személy által, akinek neve, hitele van a szakmában. Félresöprik a negatív, és pocskondiázó vélemények okozta nyomasztó érzéseiket, és többé nem azok alapján hozzák meg döntéseiket.
Mert: akármelyik hálózati marketing cég termékét, üzlettervét, és feltételeit lehet így is úgy is vesézgetni, és nem szerencsés olyanoktól megkapni az első élményeinket, akik „tájékozatlan ellendrukkerei”, és „csalódott felháborodói” az mlm-nek, azon személyektől, akik félinformációkra építették karrierjüket, és még nem értették meg:
Az átlagember számára a Network Marketing nem jelent pár hónap munka után gyors eredményt, csakis kitartó és áldozatos tevékenység hozhatja meg a sikert, ami a saját személyiségünknek megfelelő módszerre épül.
Petőházi Mónika, facebook, twitter

Bátorság az MLM-hez

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/