Intim kérdések 2- a módszerek

A gyors történelem óra után essen szó a módszerekről.

Borotva: gyors, könnyen használható társunk. Ha ezt választod, ügyelj rá, hogy a penge éles legyen, használj borotvahabot, vagy pl. hajkondíciónálót, ez is szépen megpuhítja a szőrszálakat. A bőrfelületet tartsd feszesen és szálirányba haladj. Hátránya, hogy hamar borostás leszel, illetve maga a borotva… légy óvatos!

Krém: Kb. 20 perc alatt készen vagy, és 2-3 hétig tart a hatása. Nagyon sok vegyi anyagot tartalmaz, körültekintően bánj vele, nyálkahártyára semmiképpen ne kerüljön! Hátránya lehet még a döglöttbéka póz, amiben a hatóidő alatt heversz.

Epilátor: Háát, dominák hajrá! Valószínűleg az egyik legfájdalamasabb módszer, viszont hosszú időre (2-4 hét) biztosítja a sima bőrt. Bikinivonalon még ki lehet bírni, de érzékenyebb területeken veszélyes. Én nem gyötörném magam vele semmipénzért!

Gyanta: Kicsit kevésbé fájdalmas, de nagyon hatékony módszer. A körülményessége miatt érdemes kozmetikussal végeztetni a hadműveletet.

És az én kedvenc alternatívám, a cukorpaszta: Bár a szőrszálakat tövestül távolítja el, de közel sem annyi fájdalommal, mint a gyanta vagy az epilátor. Az intim területekre, és egyéb hajlatokra kifejezetten ideális, gyakorlatlanok 15, gyakorlottabbak 5 perc alatt készen lesznek vele. A cukorpasztával 2-6 héig maradhat ártatlanul sima a bőröd, és nagy előnye, hogy a visszanövő szálak egyre vékonyabbak lesznek. A teljesen profi eredményt nyilván profi szakember tudja neked nyújtani, de érdemes otthon is kipróbálni, nem ördöngősség!

Még nem fogytam ki a témából, a következő cikkben egy vásárlói vélemény is elhangzik majd.

Addig is sokat segítenél, ha kitöltenéd a kérdőívemet. Katt! A kitöltők között 5 tégely 100 ml-s Mirtát sorsolunk ki, választható, limitált szériás illatkompozícióban.

Mirta Blog

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/