A tartalomból:

 • Az oldal eddig nem publikált célja és jövője
 • Klub és tanulás?
 • Kiknek szól majd?
 • Miért van erre szükség?
 • Milyen titkok lapulnak még a háttérben?

Jó szórakozást!

Kattints a lejátszó gombra!

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---
[audio:hirado.mp3|titles=HősNők híradó a jövőről|artists=Vidi Rita]

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---

13 thoughts on “HősNők Hétvégi Híradó”

 1. Kedves Rita!
  Engem nagyon érdekelne a dolog! Az elmondottakhoz szeretnék valamit hozzáfűzni: nekem már megvan a “küldetésem”, és dolgozom is rajta (olvasok, írok, kivonatolok, aminek itt az ideje, azt a gyerekeimen is próbálgatom – oktatás területéről van szó), de biztosan tudom, hogy ezzel nem most kell még előjönnöm. Én ugyan nem harminc évben gondolkodom, de kettő még valószínűleg kell nekem. Ennek több oka van: egyrészt még bőven van mit tanulnom, másrészt az első “kísérleti alanyaim” a gyerekeim, róluk tudom, hogy miben kb. hogy működnek, így rajtuk szeretném “lemérni”, hogy mennyire működőképes a dolog, amit kitaláltam, csak utána bővíteni. A nagyobbik gyermekem akkor már öt és fél éves lesz, talán akkor tudom igazán kezdeni a gyakorlatot. Harmadrészt napok kérdése, és megszületik a harmadik gyermekem, és ez azért hónapokra kicsit át fogja alakítani az időbeosztásomat (ami azért nálam nem rossz). Szóval értem én, hogy ne halogassunk, de vannak dolgok, amelyek egyszerűen még nem értek meg, még most érlelődnek…
  Anita

 2. Én személy szerint nagyon várom ezt a klubbot, és borzasztóan jó ötletnek tartom. Kellemes hétvégét Neked is Rita!

 3. Kedves Rita!
  Ezek szép gondolatok, persze jó lenne valami nemes és maradandót alkotni, de lássuk be nem lehet mindenki Michael Jackson, róla is megoszlanak a vélemények, de Magyarországon talán a legnehezebb igazi jót elkövetni pl. Lenkei, mert a győgyszeripar erősebb, meg mást kívánnak a felsőbb érdekek.
  Érdekel ez a klub! Mert tudom hogy vannak csodák!

 4. Kedves Rita!
  Ez nagyon jó dolog ,hogy ezt igy ti kitaláltátok, hisz igy sokkal jobb a hangot is hallani.Igen abban igazad van a ma az nem a holnap,hisz azt hogy mit hoz a holnap azt még nem lehet tudni. Azt még meg kell élni,és azért gondoljunk előre a tervekre,hogy mit is akarok tenni és csinálni.
  NEm csak a légkör vonza az embert, hanem az a szeretet ahogyan ti a kis csapat életet kitartást hitet, és szeretettel és közvetlenséggel vagytok a Nők iránt mint a hétköznapi Nők.nek való amit a kis csapat lelkesedéssel tesztek értünk. Csak igy tovább köszönettel: Erzsike
  Szeretnék minden előadónak kellemes pihenést és kikapcsolódást kivánok a hét-végére.

 5. Anita! Gratulálok a babához!
  Megértem a mostani érzéseidet, tényleg, szülés előtt valahogy halasztani szokta az ember lánya a világmegváltó gondolatokat, és bizony minden a babától függ majd 😉 De aki ennyire eltökélt, annak csak segíthet a gyermekek jelenléte.
  Amikor a fiam elmegy itthonról a mamájához, mindig dörzsölöm a tenyerem, hogy na, majd most szuperhatékonyan tudok dolgozni… Aha, azt veszem észre fél órán belül, hogy olvasgatok, a tévét kapcsolgatom, zenéket keresgélek… Mintha magával vinné az éltető enerigát is, mikor elmegy a mamájához! Sokkal jobb úgy dolgozni – vagy csak megszoktam? -, hogy állandóan megzavar 😉 Élettel telibb :).

 6. Anikó, ne világsztár mércével gondolkozz!
  A sztároknak éppen az a problémájuk, hogy tudják magukról, hogy teljesen hétköznapi emberek, tele problémával, és nem tudják elfogadni a feléjük áradó rajongás jogosságát.
  Ebbe betegszenek bele. Ráadásul példaképként szerepeltetik őket, holott náluk jobban senki nem tudja, hogy lehetséges, hogy éppen ellenpéldák lehetnének (drog, gyógyszer, alkohol, szexfüggőség, stb.).
  Ebbe a kettősségbe rokkannak bele, állandó hazugságba élve. Nézd meg, aki gond nélkül “megússza” a sztárságot, az valószínűleg a világtól elvonulva, szinte remeteként él, és csak akkor áll emberek elé, amikor muszáj. (Munka és díjátadók kapcsán.)
  Tehát világsztárok “adományait” nem szabad példaként állítani.
  Sokkal többet ér, ha csak a szomszédnak segítesz, de azt tiszta szívből, önzetlenül, saját indíttatásból és nem PR céllal.

 7. És még valami: nem csak az tesz jót az emberiséggel, aki feltalálja a rák ellenszerét – vagy leleplezi a gyógyszeripar mocskosságait, ami kicsit is belegondolva nyilvánvaló, hiszen a profitért akár még embereket is ölnek a gyógyszereikkel -, hanem aki jókor, jó helyen, észreveszi azt, hogy segíthet másoknak. Nem kell nagy dolgokra gondolni, sokkal-sokkal kisebb-bel kell kezdeni 🙂

 8. Szia Rita!

  Igen! Nagyszerű lesz ez a klub!:)Mindenképp csatlakozom!

  Ez az név jutott eszembe: Most Élni Jól, tehát M.É.J. klub:))

  Ha valami új eszembe jut,írok.
  Üdv: Liza

 9. Rita, ebben van valami… Már az egyetemen is tapasztaltam, hogy sokkal koncentráltabban tudok tanulni és dolgozni, ha kevés időm van rá. Ha a szokásoshoz képest hirtelen sok időm lesz, valahogy elkezdenek szétfolyni a dolgok. És komoly erőfeszítésbe kerül összefogni.
  Az utóbbi években a tanulásra, munkára, önfejlesztésre olvasásra fordított idő kb. a gyerekeim délutáni alvásideje (túlzásba nem viszik), illetve ha hétvégén valamelyik nagyszülőnél vagyunk, pár óra. De az eredmény “kézzel fogható”, így elégedett vagyok.

 10. Szia Rita,
  Engem feltétlen érdekel a klub, érdekes és nagyon jó ötlet, pláne hogy intenzív lenne, úh ha ha indul, én mindenképp szívesen csatlakozom! :))

 11. Kedves Rita!

  Engem is érdekel a kurzusod, olvaslak tovább szeptemberig. Jó ötlet! Önismeret szempontjából is! Rendkivül jókat irsz mindig.

  Köszönjük! Várom a továbbiakat! 🙂

 12. Kedves Rita!

  Elég “furcsa” dolgok történnek mostanában velem, történetesen az utóbbi két hétben, valahogy felgyorsult minden és sorra találtam meg azokat az oldalakat, portálokat, amik most tökéletesen beleilleszkednek az elképzeléseimbe, az alakuló helyzetembe.
  Így jutottam el ide és nagyon érdekel az, amiről beszélsz. Kíváncsian várom a folytatást.

  Üdvözlettel,
  Andrea

 13. Kedves Rita!
  Nekem is nagyon tetszik a klub, tényleg jó lenne valami maradandót alkotni. Sokat gondolkodom ezen, de ötleteim alig akadnak sajnos.:(
  Bár név nem, de két ismert mondás szlogenként eszembe jutott: “A jövő azoké, akik hisznek az álmaikban!”, valamint “Túl rövid az élet ahhoz, hogy rossz bort igyunk!” 🙂
  További szép napot!

Comments are closed.