Hálózatban működő Vállalat – EGYEDI termékkel!

Az MLM-ezők döntő többsége szerint az ideális MLM vállalat az, amelyiknél:

  • NINCS szükség Kezdő Csomag megvásárlására az üzleti tevékenység beindításához,
  • NEM KELL SEMMIT sem eladni, és
  • NINCS havonkénti kötelező termékvásárlás.
  • NINCS  a teljesítmény havonkénti lenullázódása
  • VAN viszont, a teljes hálózat teljesítményének beszámítása  8 szint mélységben!
Ha Neked is tetszik egy ilyen lehetőség, akkor
VAN most egy JÓ HíREM a számodra:
Ilyen lehetőség igen is, LÉTEZIK!
Bizonyára most számtalan kérdés merül fel benned, ezért igyekszem valamennyit  szép sorban megválaszolni.

Mi a TERMÉK?

A kifizetett – “ingyen” –  PÉNZ : Sokak számára ma még ismeretlen információ – EU-s jogszabályok – alapján kártérítés címén megszerzett összegből, úgy hazai, mint külföldi  közlekedési balesetben egészségi károsodást szenvedő ügyfél vagy annak hozzátartozói, valamint az őket tájékoztató MLM-ező tanácsadó számára. A jövőben az orvosi műhibák és munkahelyi balesetek kártérítéseiből is lehetőség lesz az ilyen módon való jövedelemszerzésre.

Miből lesz ez a PÉNZ?

Közlekedési balesetekben szenvedők részére kártérítésként – peres- vagy peren kívüli eljárásban megszerzett – kifizetésre kerülő összegből elkülönített sikerdíjból. A kártérítés tárgyát képezheti az egészségügyi károsodás (8 napon túl gyógyuló),  balesetből eredő társadalmi hátrány, fájdalomdíj, gyógyítási és rehabilitációs költségek megtérítése,  jövedelemkiesés (alkalmazotti fizetés, vállalkozóknál elmaradt haszon), járulék kifizetése gyermekeknek, és hozzátartozóknak, temetkezési költségek megtérítése.
A kártérítés címén személyenként kifizetendő összeg – az érvényes EU jogszabályok szerint – felső határa 1,6 milliárd forint! Ezt a kárt okozó gépkocsi vezetője felelősségbiztosítását garantáló biztosító társasággal fizettetik meg. A külön utas- és egyéb biztosítási szerződések feltételei alapján járó kártérítés –  amennyiben valaki ilyen szerződéssel rendelkezik – ettől függetlenül kerül kifizetésre .

Mit kell egy MLM-ezőnek ehhez CSINÁLNI?

Felkutatni olyan személyeket, akik az elmúlt öt (5) évben személyi sérüléssel járó – hazai vagy külföldi – közlekedési baleset résztvevői voltak, vagy halál esetén a hozzátartozóikat.  Összeállítani és benyújtani az MLM vállalathoz az ügy elbírálásához szükséges okmányokat és dokumentumokat. Ezáltal olyan személyek többlet kártérítéshez juttatására nyílik mód, amiről azok eddig nem tudtak, vagy – anyagi okok miatt – nem volt lehetőségük a kártalanítási per elindítási vagy peren kívüli eljárás költségeinek megfizetésére.

Mennyibe kerül az Ügyfélnek igénybe venni ezt a szolgáltatást?

SEMENNYIBE!
Az MLM Vállalat átvállalja a perköltséget és az összes azzal kapcsolatos valamennyi kiadást.

Milyen MLM Vállalat folytat ilyen tevékenységet?

Európában ezen a területen piacvezető és tőzsdén jegyzett – külföldi – cégről van szó, melynek a közel múltban nyílt meg a hazai képviselete – GYŐR-ben. A vállalat Lengyelországban már 6 éve, Csehországban  pedig  2 éve működik , és  mindössze néhány hónapja kezdte meg tevékenységét Magyarországon (A jövőben Szlovákiában és Romániában is tervezik a működésük beindítását.)

Mennyi a jutalék mértéke?

Induláskor az MLM vállalat jutalékának minimum 10 %-a. A Marketing Tervnek megfelelően ez fokozatosan növekszik maximum 40 %-ig.

Hogyan kerül a jutalék kifizetésre?

Vállalkozói vagy céges számla ellenében.
Van-e WEB-es  lehetőség – Online Iroda – a hálózatom létszámának és  tevékenysége eredményességének nyomon követésére?
Jelenleg van kialakítás alatt!

Mennyibe kerül az MLM céghez a csatlakozás?

SEMENNYIBE!

Sőt! A regisztrált munkatársak részére ELŐLEGET fizetnek a felmerülő üzletszerzési kiadásaik (telefon, fénymásolási és utazási költségek) fedezetére!

TE is akarsz részesülni az egyre szélesedő MLM termékválaszték nyújtotta legújabb lehetőségekből?
Tagja kívánsz-e lenni azon Online Marketing Vállalkozók csoportjának, aki – a több lábon állás elvét magukévá téve –  napjainkban már egyre több jövedelemforrásból szereznek jövedelmet?

ITT van most egy – nem mindennapi – valóban ÚJ jövedelemszerzési lehetőség!

Rajtad múlik, FELISMERED-E, hogy élhess vele!

“A lehetőség soha sem múlik el, csak azt mások használják ki.
Akkor, HA…  sokat bizonytalankodsz…”


További információk itt: Uniós Kártérítés Önnek
petohazim@gmail.comBátorság az MLM-hez

Célkitűzés tanfolyam: 35 online lecke azért, hogy tényleg valóra válthasd az álmaidat.Jelentkezz most, az árat Te szabod meg! Klikk ide>>