élettervezés
élettervezés

Összegyűjtöttük legsikeresebb, és itt a fagyos, hideg télben is a legaktuálisabb cikkeket.

Íme az első sorozat Élet tervezés kategóriában:

Egyetlen rossz döntés romba dönthet mindent?

Két olyan borzasztó történetre is volt mostanság rálátásom, amik a rossz döntések sorozatának mintapéldányai. Sajnos. Kirívó esetek, de nem különösebben ritka esetek. Ilyenek szinte minden családban vannak, éppen ezért nehéz hideg fejjel nézni olykor, és az érzelmi érintettség miatt nehéz belőlük tanulni. Elmesélem az egyiket, ami legutóbb olyan fordulatot vett, hogy egy napig csak bambán bámultam magam elé, és nem bírtam magamhoz térni, sőt, még a sírás is elfogott. Pedig csak távoli rokonról van szó, de mégis… Eljutott oda a sztori, hogy ez már könnyfakasztóan fájdalmas. Pedig látszólag csak egy apró botlással kezdődött…

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Vidi Rita

A pillangók nem hazudnak

Szegény, ronda hernyó, ha ezt tudná… Ha csak halvány fogalma lenne arról, hogy mekkora szerencse éri hamarosan, mit gondolsz, nem érezné magát sokkal jobban? Ha tudná, hogy teljesen fölösleges a külseje miatt aggódnia, rejtőzködni az alakja miatt, mert bármit is tesz, bizony pillangó lesz belőle, nemsokára.

Nagy Mária

Tudtad, hogy világ “legkétélűbb” fegyvere egy mondat?

Bánj óvatosan az ígéretekkel!
Szerintem a legcsodálatosabb, és a legveszélyesebb mondat a következő: „Mostantól máshogy fogom csinálni.” Szédítő magasságok, és pokoli kínok rejtőznek ebben a négy kicsi szóban. És nem is mindig tudunk róla.

Zsú – Csodanő

Wellness-naptár januárra

Újévi fogadalmak jegyében gyűjtögetem az egészség- és hangulatjavító trükköket, mégpedig olyanokat, amelyekre sem sok pénzt, sem sok időt nem kell rászánni. Ezek persze csak az én ötleteim, szeretném, ha mindenki hozzátenné a listához a sajátjait!

Csiki Judit