Annabelle 42 év után megint találkozik a juhászával

Erről már rögtön múlt pénteken akartam írni, de valahogy nem értem rá. Görögországban van egy olyan TV műsor, amelyik nemcsak hogy tartja magát 4-5 éve, hanem egyre jobb lesz. Ez a “Pame paketo” amit az ügyvédből TV-perszónába átváltozott Viki Hatzivasiliu vezet.
Ennek a műsornak a lényege, hogy egymástól régen távol került embereket hoz össze. Vannak olyanok akik 10, 20 de akár 40 éve nem találkoztak és elvesztették egymás elérhetőségét.
Ilyen esetben a műsorhoz fordulnak, majd ők megkeresik  a személyt, akivel a kérést beadó találkozni szeretne. Persze elsősorban gondolom a nagyon érdekes esetekre helyezik a hangsúlyt, de azokból rengeteg van. Eleinte, mikor a műsor kezdődött, akkor inkább amolyan sírós rívós műsornak nézett ki, ahol nagyjában az egyszerű, falusi emberek jelentek meg, akik ugye nem tudnak se internetezni, de sokszor írni, olvasni sem, így szükségük van segítségre. Aztán ahogy az évek teltek, és a műsort egyre többen nézték, úgy kezdtek odamerészkedni más típusú emberek is és olyan történetek jöttek elő, hogy sokszor nem hiszek a szememnek, fülemnek. Az idén még jobb, mert nem tudom hogy a műsorvezető felkérésére-e, de gondolom inkább a jó marketing eredményeképpen celebek, ismert emberek is megjelennek, sokszor rég nem látott ismerősüknek szeretnének valamit nyilvánosan megköszönni, de sokszor velük kapcsolatban is hihetetlen dolgok derülnek ki. Én eleinte hallani sem akartam a műsorról, de most egyet el nem szalasztanék. A legutóbbi néhány görög generációt érintő történelem, mint egy gomolyag, bontakozik ki előttem, a különböző emberek személyes történetei kapcsán.
A múlt csütörtöki műsorban is hihetetlen sztori volt. Ezelőtt 42 évvel készült Görögország nagy “love story”-ja, az a film, mely két generációban nyomott hagyott és melynek egyik mondata ma is slogan a mindennap használt nyelvben. A film címe a “Lányok a nap alatt”.
A film két főszereplője Jannisz Voglisz nagyérdemű színész és Anne Lonnberg.

Anne Lonnberg karrierje tulajdonképpen Görögországban kezdődik. Ezelőtt pontosan 42 évvel Édesanyjával érkezik az országba 17 évesen, ahol meglátja egy rendező és felajánlja neki, hogy egy görög filmben szerepeljen. A filmből nem lesz semmi, Anne viszont megtanul görögül és láss csodát, a film néhány forgatásán találkozik egy másik rendezővel, Giannis Dalianidis-el, aki végül felajánlja neki a főszerepet a fent említett “Lányok a nap alatt” c. filmben. A film hihetetlen siker lesz. Végül Anne Lonnberg elutazik és színésznőként, énekesnőként karriert épít, általában másodszerepekben megjelenve, melyek közül a legjelentősebbek James Bond -Moonraker és a Milan Kundera könyvből készült “A lét elviselhetetlen könnyűsége” c. filmek. Soha többet nem találkozik a filmbeli szerelmével, a juhászt játszó Giannis Voglis-al. Jelenleg Franciaországi farmján él második férjével.

A műsorszerkesztők és a munkatársak megtalálták Anne Lonnberg-et akit Giannis Voglis szeretett volna látni 42 év után. A színésznő nagy örömmel utazott Athénba és a találkozás fergeteges volt.

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 - katt ide most!>>

---***---

A fenti videón pár jelenet látható a filmből és a film gyönyörű zenéje hallatszik (dalszöveg: Georgos Papastefanoú, zene: Stavros Ksarchakos).

A műsorban Anne Lonnberg elmesélte, hogy ő azt hitte, már senki nem emlékszik erre a filmre. Mikor felült a repülőre, egy idő után a  mellette lévő utas folytonosan behatóan tanulmányozta, majd meg is kérdezte tőle, találkoztak-e már azelőtt valahol, mert olyan ismerős az arca. Mikor Anne Lonnberg szégyenlősen elmondta neki, hogy valamikor egy görög filmben játszott, aminek a címe a “Koritsia ston ilio”, a mellette ülő felkiáltott: Annbelle!!! (A.L. filmbeli neve)

A lenti videó a 42 év utáni találkozás.

Kapcsolodó írások: Greek Lovers

A görög kaland

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>

---***---

Vállalkoznál, de hemzsegnek a megválaszolatlan kérdések a fejedben?

IRÁNYTŰ - Töltsd le MOST és AZONNAL felkészültebb leszel:

Iránytű 2021 instant infócsomag vállalkozásról>>

---***---