Amikor büszkeséggel tölt el, amit képviselsz!!

Kezdetben tele vagy bizonytalansággal, és kétségekkel. Tulajdonképpen tetszik a dolog, és a felvázolt élvezhetőbb jövő lehetősége, úgy érzed szeretnél te is ott tartani, mint azok a srácok, akik örömmel számolnak be sorsuk kedvező fordulatairól az üzlet által, ám mindez olyan elérhetetlennek, és megfoghatatlannak tűnik számodra.

Főleg megfoghatatlannak. Rengeteg új információt kapsz, vonz is, taszít is, még nem tudod mit kezdj mindezzel. Azt érzed, muszáj többet megtudnod erről a cégről, az MLM-ről, és egyre jobban érdeklődsz. Csakhogy az a kis hangocska a fejedben állandóan beszél, és összezavar. Gondolsz egy merészet, és döntesz, mert látsz benne valami nagyon izgalmasat, és mert te is szeretnéd tartalommal megtölteni az életedet.
Mindig is kitartó ember voltál, elhatározod, hogy adsz magadnak egy esélyt, és alaposabban belenézel a Network Marketing titkaiba. Szponzoraidat is megkedveled, jó érzés csapatba tartozni, de még sokáig kívülállónak érzed magad, mivel nem rendelkezel elég tudással, és eredményt sem tudsz felmutatni.
Ez egy olyan szakasz, amely során sokan feladják, megunják, hagyják magukat teljesen elbizonytalanítani, nem merik felvállalni amivel foglalkoznak, sem személyesen, sem az interneten keresztül. Jöhet egy újabb kis negatívum, és soha többet nem látni őket az MLM tájékán. Ezzel nincs mit tenni, jelenleg ők vannak nagyobb számban.
Te továbbra is kitartasz, bár nehéz napokon, heteken kell átvergődnöd magadat.
Minden feladás előtt újabb erőt ad a szépen gyarapodó tudásod, és a hálózatépítési módszer, ami egyre szimpatikusabb számodra.
Képzed magad, fejlődsz, erősödsz, első sikerélményeid – akár pozitív visszajelzések formájában érkeznek, akár máshogy lelkesítenek –  növelik a motivációdat.
Most a munkahelyeden kezded furcsán érezni magad, lélekben már nem tartozol száz százalékban oda. Ez ne zavarjon,és tarts még ki.
Hamarosan azt veszed észre, hogy kezdenek helyére kerülni az ismeretek, a gondolatok benned az mlm-el kapcsolatban. Már az a zavaró feszültség, és kezdeti szorongás sincs. Megérted, hogy a napi feladatokat kell folytatnod, lépésről lépésre, hétről hétre, hónapról hónapra. Már a „hozzáértő szakértő okoskodók” véleménye sem érdekel.
Innentől kellemes időszakhoz érkeztél, mert:
Amint fejben rendben vagy, büszkeséggel tölt el, amit képviselsz!!
Büszke leszel magadra, a mentoraidra, a cégedre, a termékekre, a csapatra, az új feladatkörödre, a fejlődésedre, a változásokra benned!!
És az új felismerésed, a büszkeség érzése, lendületet ad a folytatáshoz. 🙂
Petőházi Mónika, facebook, twitter
pmoncsi64@gmail.com

Bátorság az MLM-hez

Veled is biztosan megesett már, hogy nem volt valamihez önbizalmad.Vértezd fel magad online videószemináriumunkon, hogy soha többé ne kelljen a padlóról szemlélned a világot. Katt ide>>