Távmunka lehetőség anyukáknak

Hazánkban sajnos még viszonylag kicsi a részmunkaidős, vagy más atipikus foglalkoztatás aránya. A JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány >>> immár 8 éve  pontosan ilyen álláslehetőségeket közvetít az anyukáknak. Céljuk, hogy megoldásokat tudjanak kínálni az anyaság és a munka összeegyeztetésének széles körben tapasztalt nehézségeire. Most éppen olyan kisgyermekes anyukákat keresnek, akik szívesen végeznének rugalmas munkaidőben online és telefonos ügyfélszolgálati munkát. Kattints a folytatáshoz, és nézd meg az álláslehetőséget.

A JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány távmunkára való felkészítést, képzést, és távmunka lehetőséget kínál térítésmentesen ügyfélszolgálati asszisztensi/ügyfélszolgálat vezetői pozícióban.
Várjuk azon Pest megyében vagy Budapesten élő kisgyermekes pályaújrakezdők, GYES/GYED-ről visszatérők jelentkezését, akik rugalmas munkaidőben, befogadó munkaadói légkörben online és telefonos ügyfélszolgálati munkát szeretnének végezni.
A JÓL-LÉT Alapítvány munkatársai a program időtartama alatt folyamatosan támogató szolgáltatásokkal segítik a pályaújrakezdő szülők képzését és elhelyezkedését.
A jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkező, ügyfél-orientált, lendületes, az online kommunikáció iránt is nyitott jelentkezők kizárólag az alábbi űrlap online kitöltésével pályázhatnak.
Jelentkezési határidő: 2010. október 1.

A projekt a TÁMOP 2.4.2/B-09/2009-0003 program keretében az Európai Unió támogatásával valósul meg.

A jelentkezéshez kattints ide >>>>>

Bővebben a JÓL-LÉT Közhasznú Alapítványról:  http://www.jol-let.com

Kezdő anyukák oldala

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

2 thoughts on “Távmunka lehetőség anyukáknak”

  1. Szia!

    Nem működnek a linkek!

    Üdv.
    Eszti

Comments are closed.