Színesítsd a HősNők jövőjét!
Színesítsd a HősNők jövőjét!

Rendhagyó bejegyzés következik, ugyanis gyakorlati feladattal szeretnélek megbízni.

Mi itt a HősNők szerkesztőségében, tele vagyunk nagy tervekkel, ötletekkel, valóra váltandó álmokkal, hogy minél inkább a kedvedre tegyünk és segítsünk megvalósítani a személyes céljaidat.

Ugyanakkor, ha ez nem találkozik a te nagy terveiddel, vágyaiddal, valóra váltandó álmaiddal, akkor elbeszélünk egymás mellett.

A pontosítás érdekében szeretnélek megkérni, hogy szavazz, voksolj az általad legkedveltebb, legérdekesebb, legizgalmasabb témákra, tervekre!

Nem titok, ez alapján fogjuk összeállítani a „portfóliónkat” a rövid és középhosszú távú célokat tekintve, tehát kérlek, fontold meg a válaszokat, hogy valóban meghatározhatóak legyenek az egyéni és a közösségi célok is. Köszönöm!

Minden kérdéshez tartozik legalább 2 válasz, minden válasz bejelölése után meg kell nyomni a Küldés gombot. Összesen x kérdés van, kérlek, mindegyiket vedd végig, lehetőség szerint. Köszönöm szépen a segítségedet! Nemsoká,  majd az eredmények tükrében megbeszéljük a továbbiakat, természetesen téged is bevonva!

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Egy fontos dolog: csak ezen a héten lehet szavazni, tehát vasárnap estig (május 10.), utána leveszem az oldalt és értékelünk. Köszönöm a megértést!

>>Kattints ide az „Alakítsuk együtt a jövőt a HősNőkön?” című szavazáshoz<<

Nagyon számítok a szavazatodra, mert csak veled együtt tudunk elérni valamit 🙂

UPDATE: a szavazás lezárult, nagyon sok választ kaptunk, amit köszönök szépen! Néhány napon belül értékelünk, és levonjuk a következtetéseket, együtt! 🙂

Légy te is kreatívabb!