A múltkori, jövőformáló kérdőívünk nyomán egyre inkább felerősödött és kitisztult bennem a kép, már ami a HősNők jövőjét érinti.

A kérdésekre egyenként 90-98 válasz érkezett, szigorú voltam, és a határidő lejártával levettem a linket, pedig már csak hajszál választotta el a 100 válaszadótól :).

Ami egyébként csak azért érdekes, mert a 100 válaszadó a komplett HősNők látogatóinak felét jelentette akkoriban, ami szerintem nagyon nagy szó! Van már némi jártasságom efféle egyszerű kérdőívekben, és álmomban sem számítottam ilyen aktív részvételre, úgyhogy köszönöm Lányok, ez úton is!

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/


A kérdőív célja az olvasók jobb megismerésén túl az volt, hogy konkrét irányt adjunk a folytatásnak, és bizony a konkrét irányt szó szerint kell érteni, hiszen a válaszadók 69%-a konkrét tanácsokat vár a továbbiakban, plusz ezzel szinte fej-fej mellett végzett az

 • Önbizalom, önismeret,

 • a lelki mozgatórugók megismerése, felfedezése,

 • és a megtörtént, tanulságos esetek.

Ugyanakkor egyesével szemlélni és a háttérből kiragadni az egyes a kérdéseket és a rá kapott válaszokat nem szerencsés, mivel például kiderült, hogy a Kapcsolatokról szóló témák csak 26%-ban érdeklik az olvasókat, ugyanakkor, ha a problémák megfogalmazására térünk rá, akkor 38%-nak vannak problémái az emberi kapcsolataiban.

A „Milyen segítséget szeretnél kapni?” kérdésre érkezett válaszok gondolkodtattak el leginkább. A 20% fölötti válaszarányt mindegyik pontja elérte ennek a kérdésnek, ezen belül kiemelkedő eredményt mutatott fel a „Bevált módszereket szeretnék kapni” válasz, ami teljességgel összepasszol az előző, „Konkrét megoldásokat szeretnék” válasszal, a „Milyen témákat szeretnél a továbbiakban?” kérdésnél.


Na, ennyi statisztikázás után lássuk az egészen közeljövőt:)

Június valamelyik hétvégéjére – inkább hónap elején és leginkább szombati napon – tervezünk egy kötetlen összejövetelt Budapesten, a Gazdagmami.hu és a Gazdagnők.hu oldalakkal karöltve, amire mindannyiótokat szeretettel várom, viszont aki nem tud majd eljönni személyesen (részletek hamarosan), az itt az oldalon élő, egyenes adásban tudja majd követni a beszélgetést.

Volt már ilyen közös találkozónk tavaly, akkor még csak a Gazdagmami.hu oldal és Vida Ági begin_of_the_skype_highlighting     end_of_the_skype_highlighting szervezésében, és annyira jó volt, hogy el sem tudom mondani :).

Jó volt végre arcokat és személyeket kapcsolni a nevekhez, végre egymás kisugárzását megtapasztalni, és örülni egymásnak csak úgy, spontán. Ugyanakkor a témák nem csak úgy repkedtek a levegőben, hanem haladtunk egy olyan vonal mentén, ami mindenkinél érdeklődésre és bekapcsolódásra tartott számot.

Felteszek majd hamarosan egy jelentkezési űrlapot (csak a szervezés kedvéért majd pontosan szeretnénk látni az érdeklődők számát) amivel jelezheted majd részvételi szándékodat, és megjelölheted azt is, hogy személyesen szeretnél-e eljönni, vagy online szeretnéd-e követni.

Időtartam


Az ilyen találkozók és közvetítések általában kora délutántól kora estig szoktak tartani, közben megiszunk egy-két kávét és üdítőt. (A helyszín valószínűleg kávézásra és üdítőzésre alkalmasa hely lesz :)).

Témák

Vess fel témát! A jelentkezési űrlapon megjelölheted majd a téged érdeklő témát, és ezekre egészen biztosan ki fogunk térni. Az online nézők is kérdezhetnek majd természetesen. (Hamarosan!)


Na mit szólsz? Érdekel a találkozó? Én nagyon szeretnék minél többetekkel találkozni, akár online, akár offline, de mindenképp! 🙂

10 thoughts on “Értékeljünk és találkozzunk!”

 1. Nagyszerű ötlet Rita. Online biztos, hogy követem, de azt még most nem tudom megígérni, hogy elmegyek.

 2. Még ne is ígérd meg, az is jó lesz, ha egyszercsak felbukkansz 🙂
  A részletekről küldök majd pontos infókat mindenkinek!

 3. Szívesen jönnék, már kezdek nagyon ideragadni a gép elé… De holnap is offline-ba megyünk a HUN2-csapat egy részével, az is nagyon jó lesz. Várom a Tiédet is! További minden jót!

 4. Szinte 100%, hogy én csak online fogom követni (3 gyerek mellet, vidékről túl nagy macera a szervezés), de amúgy sem vagyok egy oszlopos tag 😉

 5. Boldog névnapot Rita!
  Én nagyon szeretnék elmenni. Most már talán a lyánykám is elenged, vannak jelek, hogy már nem annyira tejcimániás. 🙂

 6. Szeretnék eljönni, de kérdés mikor tartjátok.Három fiam rá kell biznom valakire…Ha nyári szünet lesz, akkor húzósabb…!

 7. Engem is nagyon érdekel, de sajna, utazni most nem tudok – úgyhogy online.

 8. Ez egy nagyon jó dolog Rita!
  Lessz juniús elején nekem a lakás-panelprogram
  lagalább is azt mondták, de mindenképpen a
  számitógépen ha az idő is pontositva lessz
  online szeretném megnézni,és nem szeretném ki hagyni semmiképpen. köszike:

 9. Ez nagyon jó ötlet – a tavalyit kihagytam – idén nem szeretném. Tényleg jó lenne már „élőben” is találkozni minden online csajszival 😀

Comments are closed.