Amikor már túl vagyunk a Mennyei prófécián, és rongyosra olvastunk a vonzás törvényéről is vagy 4 könyvet, akkor ott állunk kissé kábán a sok új tudástól megrészegülve, és jön a következő feladat: Mit teremtsek magamnak?

Hiszen a tudás birtokában nincs más dolgunk, mint a Mennyei Prófécia alapján gyökeresen változtatni, javítani az emberi kapcsolatainkon, a vonzás törvénye alapján meg csak erősen kell akarni a dolgokat, megfelelően kell rájuk gondolni, és ripsz-ropsz, már a miénk is. Ugye?

Vagy ez mégsem ilyen egyszerű?

Bizony nem!

A vonzás törvénye már évtizedek óta téma ezoterikus berkekben, és mégis, az utóbbi évek nagy durranása volt a Titok című könyv, ami jobb ha tudod, hogy tulajdonképpen semmi más nem volt, mint egy kis PR a vonzás törvényének és a velük foglalkozó szakértőknek. Hiába lerágott csont, még azt a csontot is el lehet rágcsálni hosszú ideig, ha megfelelően csomagolják.

De igazából nem csak a vonzás törvényéről akarok beszélni.

Hanem a gondolataidról, és már megint a teremtő erődről. Pontosabban a gondolati teremtő erő hiábavalóságáról abban az esetben, ha nincs fantáziád és/vagy rosszul gondolkodsz.

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/

Mikor az ember lányának olyan eszközök és tudásanyag jut a birtokába, mint amilyen például a Titok c. könyv, akkor hajlamos azonnal átesni a ló túloldalára, és olyan dolgokra kezd koncentrálni, olyan dolgokat „vonzani”, amikből sosem lesz valóság:

 • Kacsalábon forgó kastély

 • Gazdag férj

 • Vezető beosztás

 • Milliós fizetés

 • 25 gyerek

 • 5 autó

 • Naponta roskadásig pakolt bevásárlókocsi

 • Luxusutazás

 • stb.

Mindezt abból a kiindulási pontból, ahonnan racionálisan gondolkodva mondjuk a kacsalábon forgó kastély elérése azt jelenti, hogy 1200 egyéb apró lépésnek kellene előtte teljesülnie.

Vagy nézzük az 5 autót (hétköznapra, kirándulásra, bevásárlásra, mások előtti villogásra, meg tartalékba még egyet): olyan irracionális ez az igény, hogy még a milliomos gengszter rappereknek is általában csak 4 autójuk van 🙂

Mégis, akkor mit érdemes „vonzani”? Az nem lehet, hogy csak egy fokkal jobb vagy több dolgot szabad kérni, mint ami most megvan!

Hát pedig szabad.

Ráadásul nem is jobbat és többet kell kérni igazság szerint, hanem az ellenkezőjét annak, ami most megvan!

Ezért kell nagyon észen lenni, amikor teremteni akarunk magunknak valamit, valakit, hogy egészen pontosan tisztában legyünk azzal, ami MOST van, és azzal is egészen pontosan, apró részletekbe menően tisztában kell lennünk, hogy MIT akarunk, MIRE vágyunk, és azzal kapcsolatban hogyan érzünk!

Akár az 5 autó is lehet jogos igénye, vágya egy vállalkozásnak mondjuk, egy fuvarozó cégnek, ahol van már 3 autó 😉

Ugyanis amikor elképzelsz magadnak valamit, és nagyon akarod, és be akarod vonzani, akkor az agyad felteszi a kérdést: MIÉRT? Ja, nincs rá okod? Akkor ezzel nem foglalkozunk.

Azt nem vitatom, hogy működik a vonzás törvénye, hiszen így jött létre minden fantasztikus dolog az életemben, így kaptam meg mindent, amire vágytam.

Ugyanakkor tudni kell használni… Pontosan és jól. És akkor működik.

Te hogyan használod? Milyen eredményeid születtek a vonzás törvényének segítségével?

17 thoughts on “Mit teremtsek magamnak?”

 1. Idén érettségizem és nemsokkal előtte találtam rá a vonzás törvényére,amint felfogtam hogy is van ez elkezdtem alkalmazni.Konkrétan elképzeltem hogyan,milyen lelkesen és könnyen fogom megirni,milyen boldogan fogok a végén kijönni a teremből és mennyire örülök majd a kijavitott eredménynek.Most a szóbeli jön és már azt képzelem el melyik tételt fogom húzni,hogyan kápráztatom majd el tanáromat és a bizottságot.És ugy érzem müködik,sőt biztos vagyok benne hogy elérem azt az eredményt amit kitüztem magam elé.
  És mégvalami: régóta vágytam rá hogy legyen egy kis megtakaritásom de diák lévén nincs állandó bevételem.Mult héten édesanyám felajánlotta, hogy ha nyitok magamnak egy számlát minden hónapban utal rá egy bizonyos összeget,ha félreteszem…Eddig ha valami ilyesmi történt velem a véletlennek,szerencsének tulajdonitottam, most már tudom hogy én teremtem ezeket a „véletleneket” 🙂

 2. Flóra, ez fantasztikus!
  Gratulálok, szerintem előtted sosem lesznek csukott ajtók! Köszönöm, hogy megosztottad! 🙂

 3. én is olvastam már erről, ester és jerry hicks könyvét pl kétszer is, alkalmazom is amikor eszembe jut, meg ott van az agykontroll is. mivel hiszek ezekben, nálam mostanában pont fordítva sül el minden… pld. volt most egy vizsgám (konkrétam KRESZ, amit 2 éve elsőre letettem, csak sok-sok csúszás miatt most megint el kellett hogy menjek) tudtam hogy sikerülni fog, de azért tanultam is rá, eléggé magabiztosnak tűntem -főleg kifelé-, de belül mindig ott volt az a kis félelem, hogy jaj ne, ez nem fog most siekrülni és megbukom… és így is lett, pedig vizualizáltam is előtte hogy majd a „gratulálunk, ön sikeres vizsgát tett” felirat jelenik meg, de hát nem… nagyon kiakadtam magamon, mostanság úgy érzem, semmi sem jön össze. engem az érdekelne, hogy hogyan tudnám kiiktatni azokat a legbelső kis „hangokat”, amik mindig épp az ellenkezőjét mondják, mint amit én akarok?

 4. Én úgy gondolom, hogy a vonzás törvénye ebben a pillanatban is működik, hiszen, minden, ami nap mint nap történik velünk, az ennek az úgynevezett vonzásnak az eredménye. Mivel tudatos és tudattalan gondolataink manifesztálódásáról van szó, így a körülöttünk kialakult világ olyan, amilyennek mi magunk gondoljuk. Ez fontos kiindulópont lehet, hiszen, ha nem tetszik, amit látunk, akkor gondolatainkat kell megváltoztatnunk, hogy elindulhasson egy folyamat. És ha elindultunk az úton, akkor akár még a kacsalábon forgó kastély is jöhet, ha annyira fontosnak érezzük ezt az életünkben. De sokkal fontosabb az, hogy rájövünk-e arra, hogy minden dolog gondolataink kivetülése a környezetünkre és természetesen önmagunkra. Persze az csak az én véleményem, köszönöm, hogy megoszthattam veletek.

 5. Vigyázz mire gondolsz, vigyázz mit vizualizálsz, mert a vonzás törvénye működik, ha akarod, ha nem. Miután látod a lelki szemeid előtt, hogy valami milyen rossz hatással van rád vagy a környezetedre, ne csodálkozz rajta ha bekövetkezik. Ahhoz fogod megteremteni a körülményeket.
  Akkor is működik ha nem törődünk vele, akkor is ha mindez nem tudatos, csak akkor annak megfelelően. Érdemes emiatt tudatosan tervezni.

 6. Engem épp ma ért utol a vonzás törvénye. (Ma is.)
  A minap kolléganőmmel arról beszélgettünk, mivel foglalkoznánk, ha nem a jelenlegi munkahelyünkön dolgoznánk. Mondtam neki, hogy én gyerekkorom óta mindig emberekkel szerettem volna foglalkozni. Segíteni. Arra vágyom. Nem tudom, hogyan, még nem fogalmazódott meg bennem, de az tuti, hogy nagyon jól esik a lelkemnek, ha valakinek segíthetek. Erre ma munkából hazafelé jövet találkoztam egy régi ismerősömmel, és – mivel megtudta, hogy a közelmúltban váltam el -, felajánlotta, nem volna-e kedvem egy karitatív egyesületben dolgozni, ahol embereknek segíthetek. Olyan személyeket keresnek, akik valamilyen krízishelyzeten túl vannak. Leesett az állam. Ez való nekem!Az ismerősöm is azt mondta: látod, Marcsi, nincsenek véletlenek! Minden valamiért történik.
  Ha nem hagy el a férjem, ez sem történik meg velem.

 7. A tegnap nem találtam a szokott helyén a pecsétem.Láttam, ahogyan kiveszem bársonynadrágom zsebéből.Hazaérve, hajszálra így is történt…

  Ami jóval előbbi tapasztalat: másfél éve volt egy kapcsolatom, ahol rettentően féltem, hogy elveszítem, hogy nem vagyok „elég jó”.Ugye a következményeket tudjátok már előre…?
  Sikerült elvesztenem.

  Azóta alakult tudatosságom.Játszom a mit és hogyan kívánhatok gondolatával.

 8. Nem tudok általános receptet. Én megkerstem, hogy voltaképp kinek a hangján szól a kritikusom.
  Ha anyummal „beszélek”, ő már szépen kiiktatható.Más nem mindig.

  Ha mostanában nem jön össze semmi, végy mély levegőt, koncentrálj magadra és érezd sejtjeidben, ahogy energiaszintet nő. Müködik, csak egy kis bizalom és gyakorlás kell hozzá.

  Ha ki tudtad magad meríteni, nem tudatosan, fel is tudod tölteni…!

  Ami a vezetés illeti, nekem is vizsgáznom kell kb 10 nap múlva városi vezetésből.Drukkoljunk egymásnak!

 9. A vonzás törvénye, hát ez egy sok rétű dolog,mert az ember elsőször is terveket sző gondolataiban. A terveket igyekszik a párjával is szépen leűlve azt át beszélni és ahhoz igyekeznek a megvalósitáshoz mindketten hozzá tenni, hogy az elképzelésük az akaratuk megvalósúljon. Vesznek egy házat, berendezik szépen, aztán a szép tervezett család
  és igy mindig több és több lessz aminek az örömét egy szép egészséges boldog család élvezheti. Az akarat és az eggyütt-müködés az nagyon sokat számit egy családban, hogy ketten eggyet akarjanak, igaz néha kis zsörtölődés is szokott lenni, de ezt le kell küzdeni,és csak az a fontos hogy az életet, hogyan alakitja ki az ember./ennyi?/

 10. a vonzas torvenyevel is az a „baj”, mint a celokkal, tudni kell hogy mit is akarok tulajdonkeppen – es egeszseges onbizalomra is szuksegem van, mertha nem tudom mit akarok akkor miert is varok a „csodara” es ha nem bizok a kepessegeimben, vagy csak ugy magamban akkor semennyi eselyt sem adok magamnak. Valoban mukodik a vonzas torvenye, csak alkalmazni szukseges – az egesz nagyon egyszeru, eppen ezert nem konnyu, viszont mukodik. Susana 🙂

 11. Én régóta működtetem a vonzás törvényét, ha igazán belegondolok, már vagy 35 éve 🙂 Több példám is van. Így lett a férjem pont olyan amilyennek akartam és pont olyan amilyennek nem akartam 🙂 Szerencsémre a fontosabb dolgok az amilyennek akartam kategóriában voltak.
  Az a 35 évvel ez előtti teremtés pedig egy konkrét lakás volt, amibe az első adandó alkalommal beköltöztünk, úgy 25 évvel később.

  Szóval régóta tudom, hogy működik és azt is hogy néha nem. Mióta találkoztam a „Hogyan működtesd a vonzás törvényét” című könyvvel, amiért bejártam a város összes könyvesboltját és az utolsóban kaptam meg, már azt is tudom, hogy miért nem működik ha …

  Nagyon szuper, inkább munkafüzet mint könyv.

 12. Sziasztok!

  Nemrég tévedtem a lapra.. gondoltam belekotyogok én is ebbe a vonzás törvénye dologba és egy nagyon aprócska eredményt mondanék el Nektek 🙂
  Hétvégén a Népligetben sétáltam a kutyáimmal és a rögeszmés parám megint beváltotta magát… a zsinóros labda fennakadt a fa legtetején… oksi.. nem világrengető probléma… édesanyám mellettem felszisszent, h na megint eggyel kevesebb… aztán hirtelen pozitivba váltottam a gondolataim és annyit mondtam ki, amit éreztem belül… egy elment, de lesz majd helyette másik 🙂
  a következő 5 percben 4 másik teniszlabdát találtunk 😀
  és ez olyan jóleső apró kis boldogság volt, h azt kezdtem érezni, képes vagyok mást is vonzani, csak meg kell tartanom az optimista, pozitiv szemléletemet 🙂

  Ancsi

 13. a Hogyan működtesd a vonzás törvényét könyv nekem is nagyon bejött.. tényleg gyakorlatias.. mondjuk nekem az a véleményem, h ha valaki elég negatív alapokkal rendelkezik odabent (mint én) akkor rendesen harcolnia kell magában… és nagyon koncentrálni, de minden elérhető 🙂
  talán még a kacsalábas vár is 😀

 14. Ancsi, ez a kutyás-teniszlabdás történet egyszerűen tündéri! Köszönjük!

  A vonzás törvényével kapcsolatban azért szemfelnyitó az „Így működtesd a vonzás törvényét” könyv, mert kitér a szkepticizmusra, és elveti a „múlt időben, de legalább jelen időben kell kijelenteni, amire vágyunk!” elvet.

  Az agyunk nem hülye, kiröhög, ha azt mondom: lefogytam 12 kilót. Egyből tudja, hogy túl nagy változás, túl nagy áldozat, nem akarja önmagát ezzel terhelni, és kapásból ellenkezik.

  Úgyhogy ügyesen kell ezt csinálni, és akkor menni fog. 🙂
  Minap a férjem dúlt-fúlt morgott, kértem, hogy fogalmazza meg a problémáját. Aztán odaadtam neki egy lapot, a „Mit szeretnék valójában?” elv alapján átfogalmazva a gondjait 🙂 (és persze a könyv alapján).

  Csak nézett, eltette, és megígérte, hogy sokat fogja olvasgatni 😉

 15. oh, ez nagyon jó ötlet 🙂

  én is most megint elkezdtem átbogarászni a lapomat amit még pár hónapja írtam és most kiegészítettem még pár aprósággal 🙂

  a kívánság tábla/dobozról van valakinek tapasztalata? 🙂

  hálakövecském teljesen véletlenül lett… amikor napi Duna-party sétámat végeztem hirtelen ott volt előttem egy szív alakú kövecske… rögtön felkaptam és nagyon boldog lettem tőle… :):):)

 16. Sziasztok!
  Tényleg tudni kell pontosan és jól alkalmazni, mert akkor is működik, ha nem tudod!

  Tehát elsődleges a pozitív gondolkodás, és akkor fog számodra JÓL működni a törvény.
  Pl. vizsgán arra a tételre gondolj, amelyiket ki akarod húzni, ne arra, amelyiket nem akarod. Tudom, már megjártam ezzel. (A barátnőm pedig anno 25-ből mindössze 2 matektételt tanult meg, azokra koncentrált, és kihúzta mindkettőt! …de sajna rosszul tanulta meg a beugró feladatot, és megbukott, majd feladta…:-( )

  Szóval nálam a pozitív gondolkodás volt előbb, a vonzás törvényét csak kb. 1 éve ismerem.

  Most 90%-ban pozitív vagyok, és nem adom fel!
  Negatív dolgok mindig is lesznek, ez is törvényszerű, mert az egyensúlyhoz nélkülözhetetlen. Ahogy szép magyar nyelvünk is kifejezi: „a szükséges rossz”.

 17. Imádom ezt a témát:)
  Amikor cirka másfél éve elolvastam a TITOK c.könyvet,első gondolatom az volt: De hiszen én így éltem, élek. A második pedig:
  Miért nem én írtam meg ezt a könyvet?:)))

  Világ életemben grafomán, írószermániás voltam, a nagy könyv várat magára, de tudom, hogy meglesz.

  Az első nagy döbbenet a családi balhék ellenére letett két nyelvvizsga meg a kitűnő érettségi volt. Aztán néhány bevonzott tétel az egyetem és szakvizsgák alatt:)

  Később egy kozmetikai cég hirdetett női futónapot. Részt akartam venni, azelőtt nem nagyon edzettem, 3 éves körül volt a nagyobbikom, szal edzésre nem nagyon lehetett járni. Megcsináltam a kis távot. De eldöntöttem, nekem az érem kell. Elképzeltem, egy évig álmodoztam róla, hogy a köv. ősszel meglesz.
  A legszebb az volt, hogy belegyaloglás nélkül kocogtam végig a 10km-t. Mai napig szívmelengető.

  Aztán ahogy tavaly bekerültem a „villába”.

  Stb.Stb.

  Működik. Aki nem hiszi, vessen magára:)

Comments are closed.