IKEA gyerek-lámpa gyöngyökkel és pillangóval

Mai bejegyzésem azoknak szól, akik kevés pénzből, de kreatívan szeretnék feldobni  egyszerű olvasólámpájukat, hogy kedves kislányszoba-tartozékká alakítsák azt.

Íme Dia tuning-sztorija:

„Kedves Átalakítók!

A képen egy egyszerű, 800 Ft-os LAMPAN lámpa látható, amit pár Ft-ból gyerekszobába való kedves világítótestté lehet varázsolni.:)

Tettem rá egy sor gyöngyöt (megfelelő hosszal még ragasztani sem kell), illetve egy pillangót ültettem rá, kétoldalú ragasztóval.
Mivel nagyon letisztult a forma, határtalan lehetőség van díszítésére, bármely szoba hangulatához megfelelően. Ráadásul Magyarországon gyártják, ami plusz örömmel töltött el!

 

Stílszerűen egy ASPELUND szekrényen csücsül, amit falmatricával szintén gyerekessé alakítottam, amely semmibe nem került, mivel az Otthon magazin ingyenes mellélklete volt még a nyáron.

Kívánok mindenkinek élvezetes tuningolást!

Üdvözlettel:
Kavasánszki-Knopf Dia”

Dia,
Köszönjük a kedves leírást, és a lehetőséget, hogy történeted bemutatásával jó példát mutathatunk másoknak is arra, hogy kis pénzzel, de nagy kreativitással hogyan lehet IKEA-s bútoraikat egyedibbé tenni!

Kedves Olvasók! Továbbra is várjuk a Diához hasonló kreatív anyukák, és ezermester apukák IKEA tuning sztorijait az info(kukac)olcsobbikea(pont)hu e-mailcímre, hogy aztán itt közkinccsé tehessük.

Üdv,

Bozsvári Ági

 

svédBÚTOR Tuning Blog – IKEA átalakítási ötletek

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot

megszorítások
nélkül, ésszerűen?

Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és

spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!

https://www.hosnok.hu/20ezer/