A Házikence Tanoda

A Tanoda 2010-ben indult egy tudásbázis létrehozásával (http://creativiky.hu), amely az élet minden területét felölelte a gyermekneveléstől, az egészséges táplálkozáson át, a mindennapi életünket kísérő kémiáig. Azt tapasztaltuk, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a natúr kozmetikumok iránt, így vállalkozásunk fő profilját erre az igényre építettük. A kezdeti 2 tanfolyamról indulva, ma már 14 modulban tanítjuk a természetes kozmetikumok készítését.

drTormaViki

Az első szappankészítős tanfolyamokat abban az évben, májusban dr. Torma Viki tartotta az érdeklődők számára. Ő kutatóvegyészi végzettséggel és 10 éves otthoni kozmetikumkészítési gyakorlattal a háta mögött kezdte el tanítani a szappankészítés alapjait. Jelenleg fitoterapeutának tanul, így a természetgyógyász tudása gazdagítja majd a cég életét és a tanfolyamok sokszínűségét.

 

 

 

 

vera2010 szeptemberétől Csikós Vera is csatlakozott, egy internetes találkozásból komoly barátság és üzleti kapcsolat lett, így csapatként folyt tovább a tanfolyami és az internetes tudás-átadás. A szappankészítő tanfolyam elvégzése után Vera az irodavezetői és kereskedelmi végzettségét,  és tapasztalatát tette hozzá a munkához.

 

 

 

Szolgáltatásaink
Szappansuli: 7 modulból áll, magában foglalja a szappanokból előállítható tisztító és tisztálkodó szerek előállítását, a sampontól a sószappanig.
Kencesuli: szintén 7 modulból áll, bemutatja a szappanon kívül a legtöbb kozmetikai termék elkészítésének módját, az arcápoló krémektől a fogkrémig.
Webáruház: biztosítunk minden olyan alapanyagot, ami a tanfolyamokon oktatott termékek elkészítéséhez szükséges.

Szaktanácsadás: A kozmetikum készítésével kapcsolatos szakmai kérdésekben dr. Torma Viki ad szakértői segítséget. A vállalkozás elindításával és üzemeletetésében pedig Csikós Vera tud segíteni.

Főoldal