IKEA faldekoráció – házilag, VIDEÓVAL!

Mai blogbejegyzésemben egy egyszerű, de nagyszerű ötletet mutatok be Nektek, amit a távoli, és ismeretlen Kuwaitból hoztam (persze csak virtuálisan).

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem erről az országról az olajon kívül semmi érdemleges nem jut eszembe. Nemhogy az IKEA! Pedig, ha megnézzük a központi weboldalukon, bizony a 39 ország egyike Kuwait, ahol nyitottak már áruházat…

Innentől kezdve persze már nem nehéz elképzelni, hogy ha van áruház, akkor bizony vannak olyanok is, akik nem elégednek meg az ottani kínálattal, hanem azt felhasználva egyedit alkotnak. Így tettek a mai bejegyzés főszereplői: Pinot, Dita és családjuk többi tagja, amikor kialakították a gyerekek egyedi faldekorációját.

Egyik nap elhatározták, hogy feldobják végre a gyerekszoba üres, egyszínű falát valami eredetivel! Mivel legutóbbi méteráru-vásárlásukból maradtak még mintás anyagok, így leültek, és a gyerkőcökkel együtt kivágták, majd szortírozták a darabokat. Az ügyes kezű anyuka felrajzolta egy fa körvonalait a falra, és azt dekorálták ki a kivágott színes textil darabokkal.

A falra festett fára kerültek a kivágott textil „levelek”.

A polc felé virágok…

…a falióra alá meg napocska került.

Kíváncsi lennék, hogy vajon itthon készített-e már valaki hasonlót?
Ha igen, küldd el a képeket az info@svedbutor.hu e-mail címre, és megjelentetem!

Kedvet kaptatok az IKEA bútorok egyedivé tételéhez is? Már nem kell sokat várni, és megnyitjuk a svédBÚTOR webshopját, ahol olyan termékeket fogunk kínálni, amivel bárki könnyedén egyedivé varázsolhatja a megunt bútorait. 🙂

Ha nem szeretnél lemaradni a nyitásról – és így a nyitási akciónkról -, add meg a neved, és e-mail címed, hogy az elsők között értesíteni tudjalak!

Mi is utáljuk a spam-eket, ezért e-mail címedre csak a svédBÚTORral kapcsolatos hírekről küldünk levelet, és bármikor le is iratkozhatsz.

Megosztom Facebookon!
Megosztom iWiWen!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Google Buzzon!
Megosztom Google Readeren!
Megosztom Tumblren!

svédBÚTOR Tuning Blog – IKEA átalakítási ötletek

Hogyan
spóroljunk havi 20ezer forintot


megszorítások
nélkül, ésszerűen?


Töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat, és


spórolj
havonta minimum 20ezer forintot!


https://www.hosnok.hu/20ezer/